Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Martí Boada
  19/04/2018
  Aquest divendres, 27 d'abril, a les 18.30 h tindrà lloc, a l'Escola de la Natura de Parets, la xerrada "La biodiversitat i el desenvolupament urbà" a càrrec del Dr. Martí Boada, científic ambiental i geògraf.
  Arxivat a: Medi ambient
 2. Tortugues bassa Ca n'Oms
  28/03/2018
  A mitjans de març, en el marc de les obres de rehabilitació de l'espai del Casal per a la Gent Gran de Ca n'Oms, els tècnics de l'Escola de la Natura de Parets, en col·laboració amb el Grup de Recerca GRENP i l'equip de manteniment, van buidar la bassa que hi ha a l'equipament per tal de capturar-ne les espècies exòtiques i gestionar-ne la destinació.
  Arxivat a: Medi ambient
 3. Setmana del planeta 2018 banner
  19/03/2018
  Sensibilitzar la població sobre la degradació que pateix el planeta, fer conscients les persones sobre l’ús eficient i responsable de l’aigua, l’energia i els recursos, o com amb les nostres accions podem ajudar a tenir un desenvolupament sostenible, son alguns dels objectius de la ‘Setmana del Planeta’ que l’Escola de la Natura de Parets, amb la col·laboració de l’empresa CASSA, organitza entre els dies 22 i 24 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Escola Natura GRENP
  08/03/2018
  El Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets, encapçalat per Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, ha participat en en l'estudi i la publicació de l'Atles de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman, a la península d'Aràbia.
  Arxivat a: Medi ambient
 5. Escola Natura Granota
  07/03/2018
  El Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets (GRENP), conjuntament amb el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i el Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge del departament de Medicina i Cirurgia animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, han descrit en un estudi, per primera vegada a Catalunya, la Dermocystidium, una malaltia emergent que posa en risc les poblacions d'amfibis de la península Ibèrica.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. E Natura
  22/02/2018
  Ja s’han donat a conèixer les activitats incloses en la programació de Primavera 2018 de l’Escola de la Natura de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. Control espècies exòtiques invasores 15/12/17
  12/12/2017
  Aquest divendres, 15 de desembre, a les 18 h, l’Escola de la Natura de Parets acollirà una xerrada al voltant de la presència d'espècies exòtiques invasores al municipi.
  Arxivat a: Medi ambient
 8. Vehicle elèctric Ajuntament 2017
  30/11/2017
  Avui dijous s'ha presentat el nou vehicle elèctric destinat a la brigada del Servei de manteniment d'edificis de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Mobilitat
 9. Estació mesura qualitat aire 2017
  30/11/2017
  Ahir dimecres es va instal·lar, a l’espai del Sot d’en Barriques, la unitat mòbil de vigilància de la contaminació atmosfèrica, que ha estat cedida pel Servei de Vigilància i Control de l'Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic
  24/11/2017
  La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha activat un avís preventiu d'episodi ambiental de contaminació atmosfèrica. Aquest avís afecta els municipis que formen part de la Zona de Protecció Especial de l'Ambient Atmosfèric, entre els quals hi ha poblacions del Baix Vallès, i a on també es troba Parets del Vallès.
  Arxivat a: Medi ambient
Anterior Pàgina 2 de 19 Següent