Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Bicicletada Besòs 2016 img
  04/05/2017
  Per segon any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 7 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
 2. Bassa parc La Linera
  03/05/2017
  Un cop finalitzades les tasques d'arranjament i neteja de la bassa situada al Parc La Linera, la instal·lació s'ha posat de nou en marxa a ple rendiment.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
 3. Gota clara Escola Natura 03/2017 banner
  20/03/2017
  Coincidint amb les activitats commemoratives del Dia internacional de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, l’Escola de la Natura de Parets del Vallès ha programat dues accions que es duran a terme els dies 24 i 25 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Taller horticultura 21-3-2017 cartell
  13/03/2017
  En el marc dels cursos i tallers que l’Escola de la Natura organitza cada primavera, enguany s’ha programat el “Taller d'horticultura ecològica i jardineria mediterrània” que es farà a la masia de Can Jornet, a partir del 21 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
 5. + cívic + net logo
  09/03/2017
  Demà divendres, 10 de març, començarà el repartiment dels llibrets informatius sobre el segon eix de la campanya de civisme 'Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots', impulsada per l’Ajuntament de Parets que, en aquesta ocasió, vol incidir en la recollida de residus i en la millora de l’estat de conservació de l’entorn urbà i natural.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
 6. Campanya civisme img rgb
  25/01/2017
  I tu, com ho fas? +cívic +net dóna nom al segon eix de la campanya de civisme Qüestió de respecte. Parets, c@sa de tots. En aquesta ocasió es vol incidir en la recollida de residus i en la millora de l’estat de conservació de l’entorn urbà i natural.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient, Via pública
 7. processionària img
  05/12/2016
  El pròxim dimecres, 7 de desembre, a partir de les 20 h, l’Ajuntament de Parets iniciarà el tractament de control de plagues per a l’eruga processionària de l’arbrat viari del municipi situat als espais verds públics i equipaments municipals.
  Arxivat a: Medi ambient
 8. escocells img
  21/11/2016
  A partir d’avui 21 de novembre s’iniciaran, en una primera fase, els treballs de millora de la via pública pel que fa al tractament dels escocells i replantació dels arbres morts o malalts dels carrers del poble. Aquestes tasques inclouen l’eliminació de la fracció del tronc per, posteriorment, replantar amb un nou arbre o tapar definitivament el forat de l’escocell, en aquells casos que, per les condicions tècniques, així es requereixi; això vol dir resoldre problemes d’accessibilitat pels vianants, evitar la coincidència de determinat arbrat amb les instal·lacions de serveis soterrades o també aèrees, facilitar la visibilitat en termes de seguretat viària i també facilitar l’accés als habitatges.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. Jornada millora qualitat aire 11/2016 img_ok2
  10/11/2016
  Dotze municipis, entre els quals s’inclou Parets del Vallès, disposen ja del Pla d'acció per millorar la qualitat de l'aire, que es va presentar aquest dilluns a Granollers, durant una jornada sobre polítiques per reduir la contaminació atmosfèrica, i a la qual van assistir representants de 16 municipis de la comarca i destacats professors i tècnics en la matèria.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Setmana prevenció residus
  07/11/2016
  Un any més, Parets del Vallès se suma a les activitats programades en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. La iniciativa té com a objectius organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, fomentar l’hàbit de reciclar, informar-ne de manera pràctica i fer pedagogia entre els escolars i el públic en general.
  Arxivat a: Medi ambient
Anterior Pàgina 2 de 16 Següent