Portada > Actualitat > Notícies > Medi ambient

Medi ambient

Opcions

Notícies per data

 1. Mosquit tigre
  31/05/2018
  L’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Parets, ha iniciat una campanya informativa i un seguit d'actuacions necessàries per a la prevenció de la propagació del mosquit tigre. La campanya especifica de quina manera pot participar la ciutadania per evitar-ne la porliferació d’aques insecte, i què cal fer en cas de picada.
  Arxivat a: Medi ambient
 2. XVI Bicicletada del Besòs RP
  10/05/2018
  Per tercer any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar a www.besos-tordera.cat.
  Arxivat a: Esdeveniments, Esports, Medi ambient
 3. Deixalleria de Parets
  07/05/2018
  L’Ajuntament de Parets s’ha adherit a la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ que, per cinquè any consecutiu, organitza el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. Tenes
  04/05/2018
  Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns.
  Arxivat a: Medi ambient
 5. Parets
  26/04/2018
  Per causa de la intrusió de pols africana que ens afecta des de dissabte, i que ha fet augmentar la concentració de partícules en suspensió en l’aire, el passat dilluns es va activar un avís preventiu d’episodi de contaminació atmosfèrica per PM10; la mesura s’ha adoptat a conseqüència dels valors registrats en els darrers dies, que superen el límit diari recomanat.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. Martí Boada
  19/04/2018
  Aquest divendres, 27 d'abril, a les 18.30 h tindrà lloc, a l'Escola de la Natura de Parets, la xerrada "La biodiversitat i el desenvolupament urbà" a càrrec del Dr. Martí Boada, científic ambiental i geògraf.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. Tortugues bassa Ca n'Oms
  28/03/2018
  A mitjans de març, en el marc de les obres de rehabilitació de l'espai del Casal per a la Gent Gran de Ca n'Oms, els tècnics de l'Escola de la Natura de Parets, en col·laboració amb el Grup de Recerca GRENP i l'equip de manteniment, van buidar la bassa que hi ha a l'equipament per tal de capturar-ne les espècies exòtiques i gestionar-ne la destinació.
  Arxivat a: Medi ambient
 8. Setmana del planeta 2018 banner
  19/03/2018
  Sensibilitzar la població sobre la degradació que pateix el planeta, fer conscients les persones sobre l’ús eficient i responsable de l’aigua, l’energia i els recursos, o com amb les nostres accions podem ajudar a tenir un desenvolupament sostenible, son alguns dels objectius de la ‘Setmana del Planeta’ que l’Escola de la Natura de Parets, amb la col·laboració de l’empresa CASSA, organitza entre els dies 22 i 24 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. Escola Natura GRENP
  08/03/2018
  El Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets, encapçalat per Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, ha participat en en l'estudi i la publicació de l'Atles de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman, a la península d'Aràbia.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Escola Natura Granota
  07/03/2018
  El Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets (GRENP), conjuntament amb el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i el Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge del departament de Medicina i Cirurgia animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, han descrit en un estudi, per primera vegada a Catalunya, la Dermocystidium, una malaltia emergent que posa en risc les poblacions d'amfibis de la península Ibèrica.
  Arxivat a: Medi ambient
Anterior Pàgina 2 de 19 Següent