Portada > Actualitat > Notícies > Mobilitat

Mobilitat

Opcions

Notícies per data

 1. Presentació del PAM
  05/04/2016
  Aquest dijous, 7 d’abril, a les a les 19 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació a la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que defineix els objectius, estratègies i projectes que l’Ajuntament de Parets del Vallès desenvoluparà fins a l’any 2019.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
 2. Setmana mobilitat sostenible 2015 banner
  15/10/2015
  Un any més, l'Ajuntament de Parets se suma a la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, enguany té com a lema 'Tria. Canvia. Combina' i se celebra arreu d'Europa de l'11 al 18 d'octubre. Les novetats del programa d'enguany són la gratuïtat del servei de Bus urbà durant tota la jornada del dimecres 14 d'octubre i el concurs fotogràfic Fes un clic a Parets!
  Arxivat a: Medi ambient, Mobilitat
 3. Estació de tren
  19/02/2015
  L’Ajuntament de Parets de Vallès ha manifestat la seva satisfacció davant l’anunci fet ahir al vespre pel conseller de Territori de la Generalitat, Santi Vila, en què comunicava l’acord entre Generalitat i Ministeri de Foment per fer el desdoblament parcial de la línia R3 de Rodalies (Barcelona-Puigcerdà). Un dels tres trams que està previst desdoblar és el comprès entre Parets del Vallès i Granollers.
  Arxivat a: Mobilitat
 4. Carril bici Avda Espanya
  09/02/2015
  Aquesta primavera s’iniciaran les obres per dotar el municipi d’una nova anella esportiva, amb l’objectiu d’incorporar nous carrils bici que formin una xarxa connectada per promocionar una mobilitat sostenible en àmbits urbans.
  Arxivat a: Mobilitat
 5. Xerrades Policia Local
  13/10/2014
  La Policia Local de Parets reprèn les sessions d’educació viària i mobilitat segura, adreçades als alumnes de 2n, 4t i 6è de primària i 3r d’ESO de les escoles del municipi amb l’objectiu de treballar en activitats educatives i assolir els objectius pedagògics d’una mobilitat segura. El programa educatiu ha començat a l’octubre i finalitzarà a mitjan desembre.
  Arxivat a: Mobilitat
 6. Caminades Fem salut
  23/09/2014
  Millorar la salut i gaudir alhora de diferents indrets d'interès natural, patrimonial i paisatgístic del municipi són alguns dels objectius de les caminades que l’Escola de la Natura proposa amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebra entre els dies 22 i 29 de setembre sota el lema “Fem el carrer més nostre”.
  Arxivat a: Mobilitat
 7. Estació de tren
  04/09/2014
  L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) ha licitat els treballs de millora en sis punts de la línia de Rodalies RENFE, entre ells Parets, amb un pressupost d'1,7 milions d'euros.
  Arxivat a: Mobilitat
 8. Bus urbà
  14/01/2014
  Un total de 108.177 persones van utilitzar, durant l’any 2013, el bus urbà de Parets. Aquesta xifra suposa un 2,5% d’augment respecte als 105.539 usuaris que es van registrar l’any anterior. El nombre de viatgers s’ha incrementat de manera notable d’ençà que, el mes de juny, es va dur a terme el canvi de l’itinerari per millorar la mobilitat i adaptar-lo a les noves necessitats i demandes ciutadanes
  Arxivat a: Mobilitat
 9. Bus urbà
  08/11/2013
  Des d’aquest mes de novembre, el bus urbà de Parets incorpora una nova expedició al matí que s’afegeix a les ja existents. La nova sortida es fa a les 7.30 h des de la parada de la plaça de la Vila i neix en resposta a les peticions dels equips directius i dels pares i mares dels alumnes de l’institut Torre de Malla i Secció d’Institut de Parets del Vallès II.
  Arxivat a: Mobilitat
 10. Diada de la bicicleta 2012
  19/09/2013
  La Cursa de transports, la Caminada verda i la Diada de la bicicleta són les tres activitats amb les quals l’Ajuntament de Parets se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebra del 22 al 29 de setembre sota el lema “Aire net. Fes el pas”.
  Arxivat a: Mobilitat
Anterior Pàgina 2 de 6 Següent