Portada > Actualitat > Notícies > Noves tecnologies

Noves tecnologies

Opcions

Notícies per data

 1. Nou web cultura
  04/03/2015
  Ja està operativa la nova pàgina web de Cultura de l'Ajuntament de Parets. El nou portal forma part de l'estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme des del servei municipal.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 2. Premis AOC
  23/01/2015
  L’Ajuntament de Parets del Vallès ha estat seleccionat com un dels 10 millors consistoris de Catalunya, d’entre 5.000 i 20.000 habitants, en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 3. Wifi Parets
  01/04/2014
  L’Ajuntament ha iniciat el desplegament de la xarxa pública WiFi Parets, que, a partir d'avui dimarts, 1 d’abril, oferirà accés gratuït a internet als parcs la Linera, Cal Jardiner i a la plaça Espanya. Aquest és el primer pas d’un projecte de gran abast que s’anirà ampliant progressivament als equipaments municipals.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 4. Parets connecta entra a les xarxes socials
  24/10/2013
  El nombre de seguidors de l’Ajuntament de Parets del Vallès a les xarxes socials i al butlletí electrònic s’ha incrementat més d’un 80% respecte de l’octubre de 2012. Segons la comparativa realitzada, el nombre d’usuaris de les xarxes socials ha passat de 4.233 a 7.012, gairebé 2.800 usuaris més que l’any anterior.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 5. Instagram
  23/07/2013
  L’Ajuntament ha posat en marxa el perfil #paretsconnecta a Instagram, un programa per compartir fotografies amb el qual els usuaris poden aplicar diferents efectes fotogràfics i compartir-les alhora a xarxes socials com Facebook, Twitter o Flickr.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 6. Reunió entitats WordPress
  02/07/2013
  El projecte del Portal d’Entitats municipal, subvencionat per la Diputació de Barcelona, canvia de gestor de continguts. Les pàgines web de les entitats, que fins ara estaven allotjades a ClicPortal, passen a gestionar-se mitjançant WordPress. L’objectiu del canvi és dotar-los amb una eina més intuïtiva, que els faciliti la gestió dels continguts i el desenvolupament d’una web 2.0.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 7. Arxiu
  09/04/2013
  L’Arxiu Municipal de Parets del Vallès (AMPV) ja té espai propi al web parets.cat. Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar online, a www.parets.cat/per-temes/arxiu-municipal. Informació de caràcter general i arxivística, com fer consultes, els serveis que ofereix l’AMPV, enllaços d’interès, publicacions vives i l’Aparador de l’Arxiu són algunes de les seccions que s’inclouen al web.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 8. web
  14/03/2013
  El web de l’Ajuntament de Parets del Vallès, www.parets.cat, és un dels portals municipals que destaquen pel grau de transparència segons el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local de Catalunya, publicat aquesta setmana, i basat en un estudi elaborat per l’UAB que ha avaluat els 947 ajuntaments de Catalunya.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 9. Ovac
  30/11/2012
  L’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC) ha habilitat una aplicació que permet obtenir volants de padró de forma telemàtica mitjançant l’ús del certificat digital.
  Arxivat a: Noves tecnologies
 10. Parets connecta
  29/10/2012
  El nombre de seguidors de l’Ajuntament de Parets del Vallès a les xarxes socials i als butlletins electrònics s’ha incrementat un 233% respecte de l’any passat.
  Arxivat a: Noves tecnologies
Anterior Pàgina 2 de 4 Següent