Portada > Actualitat > Notícies > Seguretat

Seguretat

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament
  16/03/2020
  Demanem a la població que faci servir aquest número de telèfon per a consultes sobre l'estat dels serveis en relació amb l'estat d'alarma per tal de no saturar la centraleta de la Policia Local i del CAP Parets amb consultes no relacionades amb la seguretat o la salut.
  Arxivat a: Ajuntament, Salut, Seguretat, Informació coronavirus
 2. Patinet elèctric
  25/02/2020
  Aquest dilluns les regidories de Mobilitat, Via Pública i Seguretat Ciutadana s'han reunit per posar fil a l'agulla en la regulació de l'ús de patinets elèctrics a Parets. La regidora Montserrat Folguera, juntament amb l'alcalde Jordi Seguer, l'inspector de la policia Joan Pérez i el sergent Jordi Galera i personal de les àrees implicades, han acordat que l'ajuntament de Parets actualitzarà l'ordenança de circulació de vehicles que va ser aprovada l'any 2001 per tal d'incloure la regulació dels patinets elèctrics i que aquesta modificació de l'ordenança tingui en compte les situacions en les quals estarà permesa la circulació d'aquest tipus de vehicle i quina serà la normativa sancionadora.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública, Mobilitat, Seguretat
 3. Meses de Seguretat
  07/02/2020
  Ahir a la tarda va tenir lloc una reunió de les meses de seguretat i convivència de l'Ajuntament de Parets del Vallès. Representants veïnals, la primera tinent d'alcaldia, Casandra García, l'alcalde Jordi Seguer, l'inspector en cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, i el sergent de la policia local Jordi Galera, juntament amb la inspectora en cap i el sotsinspector de l'ABP de Mossos d'Esquadra, van mostrar les darreres dades en matèria de seguretat. La Inspectora de l'ABP de Mossos d'Esquadra va participar en la reunió, tot i que aquest cos oferirà dades de seguretat cap a finals de febrer, durant la Junta Local de Seguretat, moment en què tindran tancades totes les dades i les podran fer públiques. Tot i això, cal avançar que els delictes que causen més inseguretat han patit un descens i que tot apunta al fet que les dades seran positives.
  Arxivat a: Seguretat
 4. Meses de seguretat
  03/02/2020
  Aquest dijous 6 de febrer, a les 20 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la primera reunió de les meses de Seguretat Ciutadana i Convivència amb els representants del govern plural.
  Arxivat a: Seguretat
 5. Petó i adeu
  23/01/2020
  L’Ajuntament de Parets va posar en marxa ara fa uns mesos el projecte ‘Petó i adéu’, amb l’objectiu que les portes dels centres escolars quedin lliures embussos a les hores d’entrada i sortida dels estudiants. La iniciativa consisteix a deixar el nen o nena en un espai segur assenyalat i predeterminat a la porta de cada escola, fer-li un petó, acomiadar-lo i marxar sense sortir del cotxe, mentre els agents vigilen que entra sa i estalvi. La prova pilot s’ha iniciat a l’escola Vila Parietes, a l’espera d’una valoració dels resultats per implantar-ho a la resta de centres.
  Arxivat a: Educació, Seguretat
 6. Temporal de vent
  21/01/2020
  Els serveis d'emergències de Parets han rebut un total de 172 trucades telefòniques relacionades amb incidències climatològiques durant les primeres 24 hores del temporal que el fort vent i la pluja deixa a Parets. Els cossos d'emergència paretans han fet un total de 72 actuacions per incidències provocades pel vent i la pluja que encara persisteix.
  Arxivat a: Esdeveniments, Medi ambient, Seguretat
 7. Pressupost 2020
  20/12/2019
  El pressupost total de l'Ajuntament de Parets és de 26.160.833,57 euros per al 2020 i fa una forta inversió en ocupació laboral, educació, millores a la via pública i drets socials
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Ocupació, Participació, Salut, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme, Via pública
 8. Policia Local Parets
  29/11/2019
  L'actuació dels agents de la Policia de Parets evita que aquestes situacions s'acabin perpetrant
  Arxivat a: Seguretat
 9. Incivisme
  12/11/2019
  Durant les pròximes setmanes, l’Ajuntament de Parets instal·larà càmeres de videovigilància per controlar els abocaments no permesos que es produeixen en alguns indrets del municipi.
  Arxivat a: Seguretat, Via pública
 10. Audiència Pública en matèria de seguretat
  28/10/2019
  Avui dilluns la sala de plens ha acollit una audiència pública per tractar i donar a conèixer les darreres dades en matèria de seguretat ciutadana. La roda de premsa, que s'ha retransmès en directe íntegrament per RAP107, ha estat presidida per la primera tinent d'alcaldia, Casandra Garcia, l'alcalde i regidor de Seguretat ciutadana, Jordi Seguer, i l'inspector en cap de la Policia Local, Joan Pérez.
  Arxivat a: Seguretat
Anterior Pàgina 2 de 13 Següent