Portada > Actualitat > Notícies > Seguretat

Seguretat

Opcions

Notícies per data

 1. Policia Local
  23/12/2016
  La Policia Local de Parets del Vallès ha imputat a un home per un presumpte delicte d'exhibicionisme. Això ha estat possible gràcies a la identificació d'algunes menors que havien presenciat els fets i ho havien posat en coneixement dels agents.
  Arxivat a: Seguretat
 2. Policia Local
  30/11/2016
  Ahir a la tarda, a la sortida de l'Escola Nostra Senyora de Montserrat, va produïr-se una persecució d'un conductor que conduïa de forma temerària.
  Arxivat a: Seguretat
 3. Policia Local
  30/11/2016
  Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte quan un veí de Parets va alertar, per mitjà d’una trucada a la Policia Local, d’una possible agressió que s’estava produint en el seu bloc de pisos.
  Arxivat a: Seguretat
 4. Policia Local Parets img
  29/11/2016
  La Policia Local de Parets del Vallès va detenir, ahir a la tarda, un individu de nacionalitat espanyola durant un dels serveis de vigilància habitual efectuat a l’espai comercial del municipi.
  Arxivat a: Seguretat
 5. Policia Local
  18/11/2016
  La Policia Local de Parets ha imputat a dos individus per un presumpte delicte de furt en un habitatge de la població. Els fets es van produir ahir dijous, quan una veïna de Parets es va desplaçar fins a la comissaria per denunciar la sostracció de la seva cartera amb diners en metàl·lic.
  Arxivat a: Seguretat
 6. Policia Local Parets img
  10/11/2016
  La identificació d’un dels detinguts per part d’un veí de Parets del Vallès, i la col·laboració de la Policia Municipal de Parets han estat claus per a la detenció d’un dels sospitosos. Finalment, l’operació policial es va saldar amb cinc detinguts, tres dels quals ja han ingressat a presó, i la intervenció d’una gran quantitat d’objectes sostrets.
  Arxivat a: Seguretat
 7. Pressupost 2017 minimón
  28/10/2016
  Per primera vegada, l’Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat, de manera conjunta, les ordenances i els pressupostos municipals per a l’any vinent. Això permetrà executar-los des del primer dia de l’any i suposarà donar un millor servei a la ciutadania.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Urbanisme i Habitatge, Via pública
 8. Policia
  19/10/2016
  La Policia Local també informa que, com a la resta de la comarca, a Parets han augmentat lleugerament les denúncies interposades per intents i robatoris consumats a establiments comercials.
  Arxivat a: Seguretat
 9. Meses Seguretat img
  04/09/2016
  L'Ajuntament de Parets, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra informaran de primera mà els veïns i veïnes de tot el que té a veure amb la seguretat al seu barri a partir del pròxim mes d'octubre.
  Arxivat a: Ajuntament, Seguretat
 10. logo ajuntament
  22/08/2016
  Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.
  Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
Anterior Pàgina 2 de 8 Següent