Portada > Actualitat > Notícies > Societat

Societat

Opcions

Notícies per data

 1. Entitats
  04/02/2014
  Els membres de l’entitat Parets contra el Càncer han organitzat la tradicional col·lecta anual en benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia, que tindrà lloc el dimecres 5 de febrer, de 9 a 13 h.
  Arxivat a: Societat
 2. Eleccions
  18/11/2011
  Un total de 13.482 paretans i paretanes podran exercir el seu dret a vot a les Eleccions Generals que tindran lloc el proper diumenge 20 de novembre.
  Arxivat a: Societat
 3. Policia Local de Parets del Vallès
  13/10/2011
  Durant el mesos de juny, juliol i agost, la Policia Local de Parets ha dut a terme la campanya de control acústic ‘Et sona la moto?’ La inspecció s’ha fet a 62 ciclomotors i 3 motocicletes, a diferents indrets del municipi i en franges horàries diverses.
  Arxivat a: Societat
 4. Cotxe Policia Local
  30/05/2011
  L’1 de juny comença una nova campanya de control acústic de ciclomotors. Durant tres mesos, la Policia Local de Parets durà a terme controls a diferents indrets del municipi i en franges horàries diverses.
  Arxivat a: Societat
 5. Presentació de la Setmana de la Salut
  17/05/2011
  Els hàbits alimentaris dels paretans i paretanes són saludables. Aquest és el resultat que es desprèn d’una enquesta elaborada en el marc de la 1a Setmana de la Salut celebrada entre el 4 i el 10 d’abril a Parets del Vallès i inclosa dins el Projecte Educatiu de Parets (PEP).
  Arxivat a: Societat
 6. Setmana de la família
  06/05/2011
  Parets celebra la quarta edició de la Setmana de la Família amb un programa d’activitats organitzat per la xarxa de debat educatiu amb i per a les famílies, que té dos objectius bàsics: fer arribar a tothom el treball d’aquesta xarxa, en la qual es comparteixen inquietuds i reflexions per millorar i avançar en l’educació de la infància i l’adolescència del municipi i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la seva participació en els centres.
  Arxivat a: Societat
 7. Gos fent acrobàcies
  02/05/2011
  L’Ajuntament de Parets organitza una jornada lúdica que sota el nom ‘Guau, quina matinal’ té l’objectiu de fomentar l’adopció i tinença responsable d’animals de companyia.
  Arxivat a: Societat
 8. I Setmana de la Salut
  30/03/2011
  Dins el Projecte Educatiu de Parets (PEP), l’Ajuntament de Parets posa en marxa la primera edició de la ‘Setmana de la salut’, que tindrà lloc del 4 al 10 d’abril i que neix amb l’objectiu d’informar a la ciutadania sobre els hàbits alimentaris més adequats per evitar malalties i problemes de salut.
  Arxivat a: Societat
 9. Març de dones
  22/02/2011
  Amb motiu de la celebració del dia internacional de la dona, el 8 de març, l’Ajuntament de Parets ha programat prop d’una desena d’activitats per celebrar la setena edició del Març de dones, que té per objectiu sensibilitzar i prevenir la discriminació per raons de gènere.
  Arxivat a: Societat
 10. Parets contra el Càncer organitza diferents activitats durant l'any per recaptar fons
  28/01/2011
  Els membres de l’entitat Parets contra el Càncer han organitzat la tradicional col·lecta anual en benefici de les persones que pateixen aquesta malaltia, que tindrà lloc el divendres 4 de febrer, de 9 a 13 hores.
  Arxivat a: Societat
Anterior Pàgina 3 de 4 Següent