Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Sessió informativa clàusules sòl 21/2/2017 banner
  15/02/2017
  Les clàusules sòl: en tinc?, el banc m'ha de tornar els diners?, com i fins quan puc reclamar?... Aquestes seran algunes de les qüestions que centraran la xerrada organitzada pel Servei de Comerç i Atenció al Consumidor (SCAC), que tindrà lloc el pròxim dimarts, 21 de febrer, a les 19 hores, a la Sala Cooperativa.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Consell Industrial
  13/02/2017
  L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Consell Industrial, dóna suport al projecte Come2Industry, en el marc de l'Alianza para la Formació Profesional Dual, impulsat per la multinacional Freudenberg junt amb la Fundació Bertelsmann. La presentació del projecte a Parets i la sessió de treball es duran a terme aquest dijous, 16 de febrer, a les 11.30 h, al Centre de Recursos empresarials La Marineta.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 3. Josep Roca
  10/02/2017
  Superació personal és el títol del nou programa que aquest mes de febrer s'ha posat en antena, dins de l'espai RAP Matí de l'emissora municipal RAP107, de la mà de Josep Roca Santafe. El programa es pot escoltar tots els primers dimarts del mes a les 10.45 h i, en redifusió el dissabte següent a les 14 h.
  Arxivat a: Comunicació
 4. Cursos català febrer 2017 banner
  07/02/2017
  Ja s’han obert les inscripcions als cursos de català que imparteix l’Oficina de Català de Parets del Vallès. L’objectiu dels cursos, en funció del nivell, és ajudar a entendre el català, parlar-lo amb fluïdesa, iniciar-se en l’escriptura o millorar-la.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 5. Logo entitat
  07/02/2017
  Coincidint amb el nou curs escolar, la Coordinadora d'Associacions de Mares i Pares –CAMPA– de Parets del Vallès ha renovat la junta directiva. Fins ara ocupaven els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria, els representants de les Ampas de l’Escola Lluís Piquer, Pau Vila i Nostra Sra. de Montserrat. Aquest curs són reemplaçats pels representants de l’Escola Pompeu Fabra, l’Institut Torre Malla i Acesco.
  Arxivat a: Educació
 6. Pàgina web policia local 2 retall
  06/02/2017
  A la nova pàgina web, s’informarà de les notícies d’actualitat, de com contactar amb la policia i, també, es donaran a conèixer consells en matèria de seguretat.
  Arxivat a: Seguretat
 7. SLOP
  06/02/2017
  Segons les darreres dades publicades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental, la taxa de persones aturades a Parets del Vallès durant el mes de gener s’ha reduït un 6,56% respecte del mes anterior. De les 223 persones de la comarca que s’han incorporat al mercat laboral el gener, 75 són paretanes i paretans.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 8. Logo Protecció Civil Parets
  01/02/2017
  Què fer davant d'un ofegament, com tractar un tall, quin material hi ha d’haver a la farmaciola, o quins són els procediments que cal dur a terme en una situació d'emergència són alguns dels temes que es tractaran durant el taller sobre primers auxilis, que els voluntaris de Protecció Civil impartiran el dilluns 13 de febrer, a les 16.45 h, als pares, mares i professors de l'escola Vila Parietes.
  Arxivat a: Seguretat
 9. 2017-1 Cursos Can Butjosa banner
  31/01/2017
  El Casal de Cultura Can Butjosa ja ha donat a conèixer la nova programació de cursos, tallers i activitats que començaran al febrer, i es duran a terme fins al pròxim mes de juny.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 10. Ara és demà logo
  27/01/2017
  L’Institut La Sínia i l’Escola Bressol Municipal El Cirerer han estat escollits per participar en el projecte ‘Ara és demà’, impulsat per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, amb l’objectiu de generar un debat sobre el futur de l’educació a Catalunya.
  Arxivat a: Educació
Pàgina 1 de 237 Següent