Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Medi Ambient
  25/05/2016
  Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra arreu el 5 de juny, l'Ajuntament de Parets, per mitjà de l'Escola de la Natura, ha preparat un grapat d'activitats lúdiques i festives amb l'objectiu de mostrar que pot fer cadascú per millorar el seu entorn ambiental més proper.
  Arxivat a: Esdeveniments, Medi ambient
 2. Bicicletada Besòs 29/05/2016 banner
  25/05/2016
  Per primera vegada, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs-Decabike organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge, 29 de maig, a partir de les 9.30 h.
  Arxivat a: Esports
 3. Educació img
  19/05/2016
  Parets del Vallès i la ciutat d'Avilès lideraran, conjuntament, la comissió ‘d'Acompanyamenta les famílies en la construcció de ciutats educadores’ en el marc de la Red Española de Ciudades Educadoras. La RECE ha valorat la candidatura de Parets per la tasca d'impuls a l'educació amb la participació activa de les famílies i les AMPA en el projecte educatiu global del municipi. Els objectius principals d'aquest grup de treball són, entre d'altres, aconseguir la implicació del nombre més gran de famílies per tal de seguir millorant els ratis d'èxit escolar i la qualitat del nostre sistema educatiu.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
 4. Signatura acord Ajuntament-Circuit
  17/05/2016
  Avui dimarts, 17 de maig, la Sala de plens de l’edifici consistorial ha acollit la signatura d’un l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Parets del Vallès i el Circuit de Barcelona-Catalunya.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Plans d'ocupacio
  12/05/2016
  El pròxim dimarts, 17 de maig, a les 9.30 h, tindrà lloc, a la Sala Cooperativa, la sessió d’acollida a 16 de les persones seleccionades a la darrera convocatòria dels Plans d’Ocupació Local.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Inauguració camí del Tenes img
  12/05/2016
  Ahir dimecres, 11 de maig, va tenir lloc la inauguració oficial de les obres d’arranjament i connectivitat dutes a terme aquests darrers mesos al tram final del camí fluvial del riu Tenes, al seu pas per Parets del Vallès.
  Arxivat a: Esports, Medi ambient
 7. Consell industrial 9/05/2016 img
  11/05/2016
  Aquest dilluns, 9 de maig, ha tingut lloc, al Centre de Recursos empresarials La Marineta, la darrera jornada de treball de la Comissió de Seguretat per a les persones i per a les empreses del Consell Industrial de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 8. Concert Circular
  10/05/2016
  El Concert Circular, previst del 9 al 15 de maig, al Sot d’en Barriques, s’ajorna per motius de seguretat a causa de la previsió de pluges continuades. L’organització preveu que l’experiència es dugui a terme entre els dies 6 i 12 de juny.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 9. Cros escolar 2013
  05/05/2016
  Avui es tanquen les inscripcions per participar a l’11a edició de la Cursa Popular d'Atletisme, organitzat pel Club Atletisme Parets amb el suport de l’Ajuntament de Parets, que tindrà lloc diumenge, 8 de maig, a les 9 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Enguany la competició repeteix el recorregut i ofereix de nou tres distàncies i modalitats.
  Arxivat a: Esports
 10. Concert circular img
  05/05/2016
  Parets acollirà de nou, coincidint amb la Setmana de la Família, que se celebra del 9 al 15 de maig, una nova edició del Concert Circular impulsada pel Centre d’Estudis Musicals Maria Grever amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Cultura
Pàgina 1 de 220 Següent