Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Gatera img
  26/11/2015
  El pròxim dilluns, 30 de novembre, a les 16.30 hores, a la Sala de Plens, es procedirà a la signatura d’un conveni per a la instal·lació provisional d’una gatera en un solar privat situat al carrer de Monistrol de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Poda arbrat carrer Sant Miquel
  26/11/2015
  Aquesta setmana s’iniciarà la campanya d’esporga de l’arbrat als carrers de Parets. L’actuació prevista per enguany afectarà un mínim de 5.000 arbres, situats a diferents carrers i places del municipi.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 3. Marc Boada, divulgador cientifíc
  25/11/2015
  Què és la llum i com és produeix? Per què veiem les coses? A aquestes i d’altres preguntes respondrà el conferenciant, escriptor i divulgador científic Marc Boada durant l’espectacle de ciència teatralitzada ‘Matèria lluminosa’, que els 240 alumnes de l’Institut La Sínia, podran veure aquest divendres, 27 de novembre, a les 12 h, a la Sala Can Rajoler.
  Arxivat a: Educació
 4. logo ajuntament
  24/11/2015
  Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc aquest dijous 26 de novembre 2015, a les 13.30 h.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Xarxa c17 img
  24/11/2015
  El passat divendres 20 de novembre a Vic va constituir-se la Xarxa C17 formada per una trentena de municipis i diverses empreses i entitats que “sumen esforços per construir un país de dalt a baix” va explicar l’alcalde de Granollers i president de la Xarxa C17, Josep Mayoral. De la seva banda, Sergi Mingote, alcalde de Parets, va afirmar que "La constitució de la Xarxa C17 com a associació permetrà treballar encara amb més força i de la mà els municipis que en formem part. Alguns dels objectius destacats són generar més economia i ocupació. Per a Parets també són importants temes d'infraestructures com el desdoblament de la R3 que implicarà millores de comunicació, de freqüència de pas i horaris dels trens".
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Logo reciclem bé 2015 jpg
  17/11/2015
  "Desmaterialització, fer més amb menys" és el títol de la Setmana de Prevenció de Residus 2015 que se celebra del 21 al 29 de novembre. A Parets del Vallès, estan previstes diferents accions dirigides a les escoles, "A Parets, de residus, ni una engruna", i "Reciclem bé, de la cuina al jardí", activitats dirigides al públic en general. També es faran diferents accions específiques per al públic familiar. Altres de les accions de la campanya organitzada per l'Ajuntament i l'Escola de Natura són enquestes sobre hàbits de compra i reciclatge, xerrades, tallers i repartiment de fulletons informatius i compost per a jardineria.
  Arxivat a: Medi ambient
 7. Ajuntament de Parets
  16/11/2015
  L’Ajuntament de Parets del Vallès ha convocat un minut de silenci per avui, 16 de novembre, a les 19h, a la plaça de la Vila, com a mostra de rebuig a l’atemptat terrorista perpetrat divendres a París.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. Signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i ADIMO
  12/11/2015
  "Poc més de 100 metres separen Qaa, al Líban, de Síria. Cada dia, centenars de refugiats sirians, surten de 'terra de ningú' i travessen la frontera per rebre atenció mèdica i escolarització per als infants. Cada nit, tornen de nou al camp de refugiats, un indret on el soroll dels avions és sinònim de míssil, on poc és molt, on els somriures s'acompanyen de mirades tristes, un indret on les infàncies són perdudes, on tot és gairebé res."
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 9. Llibre orígens destins img
  12/11/2015
  Aquest dissabte 14 de novembre, a les 18.30 h, el Teatre Can Rajoler acollirà la presentació del llibre Orígens Destins. Glòria Campoy Collado, Alícia Pozo Figueroa, Marc Aibar Colomé i Mercè Alcayna Alarcón són els autors de la publicació, que explica el fenomen migratori a Parets del Vallès entre els anys 1950 i 1980. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i del CEM Maria Grever.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 10. Premis Gastrotapes 2015 img
  10/11/2015
  La ‘Coca de sardines amb ceba confitada’ del Restaurant La Salut, com la tapa més elaborada, i les ‘Làmines de secret i pernil ibèric brasejat al cafè de París’, del Restaurant Les Brases, per la tapa més popular, han estat els plats guanyadors de la ruta Gastrotapes 2015, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Parets i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental.
  Arxivat a: Ajuntament
Pàgina 1 de 209 Següent