Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Premis Disseny FME 2016 img
  24/05/2017
  L'Ajuntament de Parets del Vallès convoca una nova edició del concurs de disseny per a la creació de la imatge de la Festa Major d'estiu, que enguany estarà dedicada a l’excursionisme, amb motiu del 50è aniversari del Centre Excursionista Parets. El termini de presentació dels treballs estarà obert fins al pròxim 2 de juny de 2017.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 2. Ajuntament de Parets
  23/05/2017
  Sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc aquest dijous 25 de maig, a les 18 h.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Dia del barri
  17/05/2017
  Els projectes municipals ‘El dia del barri. Trobades amb els regidors”, “Ningú no és igual. El meu ADN m’identifica. Cens d’ADN de gossos” (pràctiques significatives) i “Gratuïtat dels llibres de text d’Educació Primària a través de la socialització” (bona pràctica), han estat els tres projectes de l’Ajuntament de Parets inclosos al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. logo Consell d'Infants
  16/05/2017
  Els nens i nenes que aquest curs formen part del Consell d'Infants de Parets tenen prevista la gravació d'un vídeo, que tindrà com a protagonistes els consellers i la Vianeta, la gosseta que, sota el lema "Ningú no és igual. El meu ADN m'identifica", dóna imatge al primer eix de la campanya de civisme endegada per l'Ajuntament.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi ambient, Via pública
 5. Mosquit tigre
  15/05/2017
  L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Parets, a través de l’Escola de la Natura, ha iniciat una campanya informativa i un seguit d’actuacions per evitar la propagació del mosquit tigre. La campanya consisteix en la distribució de cartells pels equipaments municipals i els comerços de la vila, i el repartiment de quartilles als domicilis per mitjà d’una bustiada que especifiquen de quina manera pot participar la ciutadania i què cal fer en cas de picada.
  Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
 6. Competencies transversals SLOP
  12/05/2017
  El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Parets (SLOP) ha programat un un nou itinerari de desenvolupament de competències, que sota el nom ‘‘Molts candidats per a un lloc de treball? Aprèn a destacar!’, té l'objectiu d'orientar els usuaris a aprendre a desenvolupar les competències concretes que necessitin.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 7. Mercat de la pagesia 2017 banner
  11/05/2017
  Aquest diumenge, 14 de maig, d’11 a 20 h, la plaça de la Vila de Parets acollirà el Mercat de la pagesia, un espai ambientat amb parades d’alimentació, herbes i altres productes artesanals.
  Arxivat a: Comerç i empresa, Esdeveniments
 8. Olimpíades matemàtiques 2017
  11/05/2017
  La Comissió de Projectes escolars de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra organitza les IV Olimpíades Matemàtiques d'Infantil i Primària de Parets, que tindran lloc entorn de Can Butjosa el diumenge 11 de juny a partir de les 16 h. Les inscripcions es poden fer fins al pròxim divendres 12 de maig, a les escoles de Parets, a les biblioteques Can Butjosa i Can Rajoler, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miguel Luque i a l'Associació Paretana d'Escacs.
  Arxivat a: Esdeveniments
 9. SLOP
  09/05/2017
  Seguint la tendència dels darrers mesos, durant el passat mes d’abril, la taxa de persones aturades a Parets del Vallès s’ha reduït en 22 persones, de les quals 21 han estat inserides al mercat laboral a través del Servei Local d’Ocupació (SLOP).
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Servei d'educació Ajuntament Logo
  08/05/2017
  Conèixer l’entorn en què vivim, els llocs i edificis d’interès o la història dels nostres barris i carrers, mentre practiquen la llengua anglesa, són alguns dels objectius de les visites guiades en anglès, que organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament, adreçades als estudiants de 3r curs d’ESO del municipi. Fins ara, les visites es limitaven al Barri Antic però, a partir d’aquest nou curs, s’han fet extensibles a barri de l’Eixample.
  Arxivat a: Educació
Pàgina 1 de 243 Següent