dilluns, 6 de juliol de 2015
Temp. 23.3 º C | +info
Can Volart

Notícies de la temàtica 'Seguretat'

RSS de notícies

Arxiu de notícies

Notícies per data

  1. Policia Local Parets Seguretat 11/12/2014 Tres ciutadans de Parets, membres de la Policia Local i d’altres cossos de seguretat reben demà un reconeixement institucional Demà divendres, 12 de desembre, a les 18.30h, a La Marineta, es farà l’acte institucional de reconeixement a tres ciutadans del municipi, Josep Capdevila Rosa, Joan Ruiz Granados i Víctor Gómez Méndez, que, amb les seves actuacions, han col·laborat amb la Policia Local i han contribuït al bé a la comunitat.
  2. Junta de Seguretat Seguretat 18/11/2014 Ajornat l'acte de signatura dels convenis per a l'adhesió a la xarxa RESCAT i la cessió d'ús del SIPCAT L'acte de signatura dels convenis per a l'adhesió a la xarxa RESCAT i la cessió d'ús del SIPCAT prevista per avui, 20 de novembre, a les 16.30h, a l'Ajuntament de Parets, presidida pel conseller Ramon Espadaler i l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha estat ajornada.
  3. Policia Seguretat 14/05/2014 La Policia Local dóna a conèixer les noves mesures de la llei de seguretat vial Aquest mes de maig ha entrat en vigor la nova llei de seguretat vial, amb l’aplicació de noves mesures i sancions. En aquest sentit, la Policia Local de Parets del Vallès ha emprès una campanya informativa, a través d’educació viària i també fent difusió a través dels mitjans de comunicació municipals, amb els canvis que poden tenir més repercussió a la ciutadania i conductors dins el casc urbà.
  4. Policia Local Seguretat 18/10/2013 La Policia Local deté cinc persones per robatori i furts La Policia Local de Parets del Vallès ha efectuat dues actuacions la darrera setmana que ha comportat la detenció de cinc persones per pressumptes delictes de danys, robatori i furt a polígons industrials del municipi.
  5. Xerrades Policia Local a les escoles Seguretat 15/10/2013 La Policia Local reprèn les xerrades sobre mobilitat, consum de drogues i seguretat a internet adreçades als escolars Aquest mes d’octubre, la Policia Local de Parets ha reprès les sessions d’educació viària i mobilitat segura, adreçades als alumnes de 2n, 4t i 6è de primària i 3r de secundària de les escoles del municipi. L’objectiu d’aquesta acció, que es du a terme fins al maig, és treballar en activitats educatives i assolir els objectius pedagògics d’una mobilitat segura.
  6. Policia Local Seguretat 19/09/2013 La Policia Local engega una campanya de conscienciació sobre conducció responsable a les autoescoles de Parets Sensibilitzar i conscienciar els nous conductors sobre les conseqüències d’adoptar actituds de risc a la carretera és l’objectiu d’una campanya de conscienciació sobre conducció responsable promoguda per la Policia Local de Parets del Vallès.
  7. Pla de seguretat viària Seguretat 21/08/2013 Pla local de seguretat viària per estudiar la mobilitat i de la sinistralitat del municipi L’Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat un conveni de col•laboració amb el Servei Català de Trànsit per a la redacció d’un Pla local de seguretat viària, amb l’objectiu de realitzar un estudi de la mobilitat del municipi i de la sinistralitat en el trànsit.
  8. Policia Local Seguretat 31/05/2013 La Policia Local deté dues persones per presumpte tràfic de drogues Després de dos mesos d’investigacions, avui, la Policia Local de Parets del Vallès, amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, ha detingut dues persones en el seu domicili, al Barri Antic, per presumpte tràfic de drogues.
  9. Sessions de seguretat Seguretat 30/05/2013 Els Mossos d’Esquadra aconsellen la gent gran dels casals per evitar ser víctimes de robatoris o estafes Donar consells a la gent gran per prevenir que puguin ser víctimes de delictes com ara estravades, robatoris i estafes, és l’objectiu de les dues xerrades programades als casals d’avis de Parets. La primera ha tingut lloc aquest dimecres 29 de maig, a les 17 h, a Ca n’Oms, i la segona, està prevista per al dijous 6 de juny, també a les 17 h, al Club Sant Jordi i aniran a càrrec de membres del cos dels Mossos d’Esquadra.
  10. Campanya animals Seguretat 12/04/2013 Campanya de la Policia Local sobre adequació acústica de ciclomotors i motocicletes i tinença responsable d’animals La Policia Local de Parets del Vallès ha iniciat una campanya de seguretat ciutadana sobre d’adequació acústica de ciclomotors i motocicletes i una altra relacionada amb la tinença responsable d’animals de companyia. Aquests són els dos eixos d’actuació que es desenvoluparan durant el segon trimestre de l’any, des d’aquest mes d’abril fins al juny.
Següent Pàgina 1 de 5
Compartiu aquesta página:

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat del municipi.


També pots estar al dia del que passa a Parets del Vallès a través dels nostres canals RSS:


Agenda d'actes Notícies Perfil de contractant Perfil de contractant Tauler d'anuncis
Distinció Premi Administració Oberta 2014

Ajuntament de Parets del Vallès - Carrer Major, 2-4, 08150 Parets del Vallès

Tel. 93 573 88 88 - Fax 93 573 88 89 - Contactar amb l'Ajuntament