Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Cros escolar 2013
  05/05/2016
  Avui es tanquen les inscripcions per participar a l’11a edició de la Cursa Popular d'Atletisme, organitzat pel Club Atletisme Parets amb el suport de l’Ajuntament de Parets, que tindrà lloc diumenge, 8 de maig, a les 9 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Enguany la competició repeteix el recorregut i ofereix de nou tres distàncies i modalitats.
  Arxivat a: Esports
 2. Concert circular img
  05/05/2016
  Parets acollirà de nou, coincidint amb la Setmana de la Família, que se celebra del 9 al 15 de maig, una nova edició del Concert Circular impulsada pel Centre d’Estudis Musicals Maria Grever amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Cultura
 3. Parets empresa píndoles banner
  04/05/2016
  El Servei d’Empresa de l’Ajuntament Parets ha dissenyat una nova oferta formativa. Les sessions, d’una hora de durada, seran impartides per Joan Rubio, mentor en Emprenedoria i Innovació del Tecnocampus de Mataró.
  Arxivat a: Ajuntament
 4. fotos
  04/05/2016
  Per 9è any consecutiu, Parets del Vallès celebra la Setmana de la Família, prenent com a referent el 15 de maig, Dia Mundial de la Família. Enguany, els actes tindran lloc a partir del pròxim dilluns 9 de maig i fins al diumenge 15 de maig.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Educació
 5. PAE logo img
  04/05/2016
  L’Ajuntament de Parets ja és un dels 36 ens locals autoritzats com a punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Aquest servei permet fer de manera més ràpida, còmoda i barata els tràmits per donar-se d’alta com a autònom o com a societat limitada.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Expo la meva escola banner
  04/05/2016
  ‘La meva escola’ és la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formaran part de l’exposició de ceràmica dels tallers creatius a les escoles, i que es podrà veure entre el dies 6 i 22 de maig, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler.
  Arxivat a: Educació
 7. Presentació anella esportiva img
  04/05/2016
  Aquesta setmana han començat les obres de l’Anella Parets, un projecte d’anella esportiva i ruta saludable inclosa en el Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 com a una de les actuacions destacades de la legislatura. L’actuació, que esdevindrà un eix de connexió entre el barri Antic i l’Eixample i que permetrà practicar diferents disciplines esportives, s’executarà en dues fases.
  Arxivat a: Esports
 8. logo ajuntament
  03/05/2016
  En la mateixa línia que ens els últims exercicis, el consistori paretà liquida el pressupost municipal corresponent a l'any 2015 amb un romanent de 7.741.200,59 €
  Arxivat a: Ajuntament
 9. Reunió Alcaldes i Generalitat img
  03/05/2016
  L’informe, emès pel Departament, conté un posicionament comú i consensuat amb el territori amb les millores a incloure i es demana donar un impuls prioritari als estudis, projectes i obres. Se sol·licita a l’Adif una comissió de seguiment tècnic, amb presència del Departament de Territori i Sostenibilitat i els consistoris afectats, per tractar tant el projecte constructiu com el seguiment dels treballs
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Educació img
  02/05/2016
  Dos projectes de l’Ajuntament de Parets, reconeguts com a bona pràctica i pràctica significativa de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals
  Arxivat a: Ajuntament, Educació
Pàgina 1 de 219 Següent