Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. processionària img
  05/12/2016
  El pròxim dimecres, 7 de desembre, a partir de les 20 h, l’Ajuntament de Parets iniciarà el tractament de control de plagues per a l’eruga processionària de l’arbrat viari del municipi situat als espais verds públics i equipaments municipals.
  Arxivat a: Medi ambient
 2. logo ajuntament
  01/12/2016
  Parets del Vallès ja forma part de la xarxa ‘Ciutats per Vida i contra la pena de mort’. La iniciativa sorgeix a proposta d’Amnistia Internacional que demanava l’adhesió i el compromís dels ajuntaments en la lluita contra la pena de mort, fent una crida a aquells països que la mantenen per fer els passos que calgui per abolir- la.
  Arxivat a: Ajuntament
 3. Policia Local
  30/11/2016
  Ahir a la tarda, a la sortida de l'Escola Nostra Senyora de Montserrat, va produïr-se una persecució d'un conductor que conduïa de forma temerària.
  Arxivat a: Seguretat
 4. Adopta'ns 2016 banner
  30/11/2016
  L’Ajuntament de Parets, a través de l’Escola de la Natura, i el Centre d’acollida Help Guau, organitzen una nova edició de la jornada ‘ADopta’Ns. Guau, quina matinal!’ que té l’objectiu de fomentar l’adopció i tinença responsable d’animals de companyia. La matinal tindrà lloc aquest dissabte, 3 de desembre, de 10 a 14 h, a l’espai del Sot d’en Barriques.
  Arxivat a: Ajuntament
 5. Policia Local
  30/11/2016
  Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte quan un veí de Parets va alertar, per mitjà d’una trucada a la Policia Local, d’una possible agressió que s’estava produint en el seu bloc de pisos.
  Arxivat a: Seguretat
 6. Pessebre monumental 2016 img
  30/11/2016
  A partir del dissabte 3 de desembre, es podrà veure, a l’espai sota la plaça de la Vila, el 30è pessebre monumental de Parets del Vallès. Enguany, l’Agrupació Pessebrista de Parets ha creat dues ambientacions diferenciades. D’una banda es podrà veure un paisatge d’estil cerdanyenc i, de l’altra un espai més àrid amb vegetació semidesèrtica de tipus marroquí.
  Arxivat a: Cultura
 7. Policia Local Parets img
  29/11/2016
  La Policia Local de Parets del Vallès va detenir, ahir a la tarda, un individu de nacionalitat espanyola durant un dels serveis de vigilància habitual efectuat a l’espai comercial del municipi.
  Arxivat a: Seguretat
 8. Ciutat educadora 2016
  29/11/2016
  Aquest dimecres, 30 de novembre, Parets se suma al Dia internacional de la Ciutat Educadora amb l’organització d’un seguit d’activitats que tindran lloc als diferents centres escolars del municipi.
  Arxivat a: Educació
 9. Dia del barri 16 ok
  28/11/2016
  Avui, dilluns 28 de novembre, i demà, 29 de novembre, els paretans i les paretanes podran participar del ‘Dia del barri’, un espai per compartir amb els regidors i regidores de l’Ajuntament els seus neguits i preocupacions pel que es fa al seu entorn, i per conèixer, de primera mà, les obres i millores previstes que afecten als diferents districtes de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Concerts Nadal Escola Música 2016 banner
  28/11/2016
  Amb motiu de les festes nadalenques, l’Escola Municipal de Música de Parets ha preparat tot un seguit d’activitats i concerts que es duran a terme a diferents equipaments del municipi.
  Arxivat a: Cultura
Pàgina 1 de 234 Següent