Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Casal Cal Jardiner
  30/03/2017
  El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Parets del Vallès, posa en marxa un nou programa adreçat a joves que combina l'art a l'espai públic amb un vessant educatiu, on s'incidirà en treballar la importància de l'ofici, de la feina ben feta, de l'esforç i de l'art útil, més enllà de l'estètica. Es tracta del 'Projecte Colors' que començarà el pròxim dilluns, 3 d'abril, a les 16 h, al Casal Cal Jardiner.
  Arxivat a: Joventut
 2. Ajuntament de Parets
  30/03/2017
  L’Ajuntament de Parets del Vallès ha convocat per avui, dijous 30 de març, a les 12 h, a la plaça de la Vila, davant de l’edifici consistorial, un minut de silenci com a mostra de rebuig per l'assassinat d'una dona i els seus dos fills, pressumptament a mans de la seva parella, a Campo de Criptana (Ciudad Real).
  Arxivat a: Ajuntament
 3. RP Talent Parets 2017
  29/03/2017
  Arran de la demanda de diferents artistes i grups que volien haver participat tot i no ser del Vallès, enguany tothom que ho vulgui podrà participar en aquest concurs artístic i musical popular.
  Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
 4. Segona república 2017 banner
  28/03/2017
  El pròxim dilluns 3 abril, Parets se suma als actes de commemoració del 86è aniversari de la proclamació de la Segona República amb un seguit d’activitats conjuntament per l’Ajuntament i la Taula de la Memòria Històrica de Parets.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 5. Nova marquesina Pg Ronda
  28/03/2017
  Des de que van habilitar-se les seus d'atenció a les veïnes i veïns als diferents barris de Parets, ara fa un any i mig, les regidores i els regidors de barri de l'equip de govern municipal han donat resposta a més de 300 consultes, incidències i suggeriments de les paretanes i els paretans que s'hi han acostat.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Semàfors per a persones invidents
  28/03/2017
  L’Ajuntament de Parets, per mitjà de la Regidoria de Via Pública, ha dut a terme la primera fase de millora de la senyalització semafòrica perquè aquesta sigui accessible per a les persones amb dificultats visuals. Aquesta actuació s’ha dut a terme, inicialment, a la cruïlla Avinguda Lluís Companys amb el carrer Major.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 7. Minut silenci atemptats Londres img
  23/03/2017
  Aquest matí, la plaça de la Vila de Parets del Vallès ha acollit la lectura d'un manifest i un minut de silenci, com a mostra de rebuig per l'atac terrorista perpetrat ahir a Londres, i en suport a les víctimes i les seves famílies.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 8. Ajuntament de Parets
  23/03/2017
  Parets convoca un minut de silenci en rebuig als atemptats d'ahir a Londres.
  Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
 9. Parets empreses
  22/03/2017
  Acompanyar en el procés de creació d'una empresa, assessorar els nous i noves emprenedors, ajudar a les empreses a redefinir o reforçar el seu models de negoci són alguns dels objectius de Parets Empreses, el Servei Local de Creació i consolidació empresarial de l'Ajuntament de Parets.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 10. Gota clara Escola Natura 03/2017 banner
  20/03/2017
  Coincidint amb les activitats commemoratives del Dia internacional de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, l’Escola de la Natura de Parets del Vallès ha programat dues accions que es duran a terme els dies 24 i 25 de març.
  Arxivat a: Medi ambient
Pàgina 1 de 240 Següent