Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Poda arbrat carrer Sant Miquel
  20/10/2016
  El pròxim dilluns, 24 d’octubre, s’iniciaran els treballs de l’esporga de l’arbrat viari del municipi. Enguany, la campanya s’ha avançat un mes per tal d’anticipar-se a la caiguda total de les fulles. El termini previst per a la finalització dels treballs és de 2 mesos y mig.
  Arxivat a: Medi ambient
 2. Policia
  19/10/2016
  La Policia Local també informa que, com a la resta de la comarca, a Parets han augmentat lleugerament les denúncies interposades per intents i robatoris consumats a establiments comercials.
  Arxivat a: Seguretat
 3. alimentació
  18/10/2016
  258 persones usuàries dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Parets del Vallès fan ús de la Targeta Moneder d’Impacte Social, que té com a objectiu dotar d’un instrument nou als ajuts econòmics per a alimentació a les persones vulnerables sense recursos del municipi.
  Arxivat a: Benestar social
 4. Taller de ràdio
  17/10/2016
  Una seixantena d’alumnes d’entre 13 i 14 anys de l’institut La Sínia participen aquest curs en el projecte radiofònic ‘Escolta per dir la teva’, amb l’objectiu de crear una emissora pròpia a l’equipament.
  Arxivat a: Comunicació, Educació
 5. Jornades herpetològiques catalanes 2016 banner
  10/10/2016
  Del 21 al 23 d’octubre, la Societat Catalana d'Herpetologia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Parets i l'Escola de la Natura celebra, al Centre de recursos industrial la Marineta, les XVI Jornades Herpetològiques Catalanes, durant les quals es donaran a conèixer les darreres investigacions realitzades dins del món dels amfibis i rèptils.
  Arxivat a: Medi ambient
 6. Acord Ajuntament Cambra de Comerç
  10/10/2016
  L’Ajuntament i la Cambra de comerç de Barcelona inicien, aquest mes d’octubre, un acord de col•laboració per la posada en marxa d’accions formatives i la millora de l’ocupabilitat adreçades al col•lectiu juvenil.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. logo ajuntament
  05/10/2016
  L'equip de govern considera que cada vegada més, no es pot tenir un debat sobre quina és la política fiscal de l'Ajuntament d'una manera aïllada, sense tenir present quins són els serveis, projectes o obres que es volen dur a terme. Com en els últims anys, es preveu congelar les taxes i els impostos.
  Arxivat a: Ajuntament
 8. Ajuntament de Parets
  05/10/2016
  El pròxim dilluns, 10 d’octubre, a les 11.30 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets del Vallès, es donarà conèixer l’acord de col·laboració entre el consistori i la Cambra de Comerç de Barcelona per la posada en marxa d’accions formatives i la millora de l’ocupabilitat adreçades al col·lectiu juvenil.
  Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
 9. Correcan img
  05/10/2016
  El pròxim diumenge 16 d'octubre al matí, tindrà lloc la II Passejada Solidària, amb o sense gos, pels entorns de Parets, organitzada per l'Associació Protectora d'Animals de Parets amb el suport de l'Ajuntament i Protecció Civil. La sortida tindrà lloc a les 10.30 hores al Poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. Des d'allà aniran fins a La Marineta, on es farà entrega de les claus del nou centre d'acollida temporal i podran visitar-se les instal·lacions.
  Arxivat a: Ajuntament
 10. Trobada Parets-Granollers 04.10.2016 img
  05/10/2016
  Aquest va ser un dels temes destacats de la reunió de treball mantinguda ahir al vespre pels equips de govern dels ajuntaments de Parets i de Granollers al consistori paretà. Altres temes tractats van ser la variant de la C-17 i el tercer carril plantejat per la Generalitat, el desdoblament de la R3, la xarxa C-17 i la preservació del medi ambient al territori.
  Arxivat a: Ajuntament
Pàgina 1 de 230 Següent