Portada > Curs 2021-2022

Curs 2021-2022

Curs 2021-2022
Curs 2021-2022

Jornades de portes obertes 

Els centres educatius de Parets faran jornades de portes obertes al llarg dels mesos de febrer, març i abril. Durant aquests mesos també s’obrirà el període de preinscripcions per al curs vinent, 2021-2022. 

Les jornades de portes obertes tenen com a objectiu que els pares i mares i futurs alumnes puguin conèixer els diferents projectes educatius, serveis i instal·lacions de cada centre. 

Les escoles d’educació infantil i primària organitzen portes obertes al febrer; els instituts les fan al març i a l’abril; i les escoles bressol, a l’abril. Per adaptar-se a les restriccions per contenir la pandèmia, els centres ofereixen visites amb cita prèvia i programen reunions telemàtiques.

Preinscripcions

Les dates previstes per presentar les sol·licituds de preinscripció segons el nivell educatiu són les següents:

  • Escoles bressol municipals: primera quinzena de maig. 
  • Educació infantil i primària: del 15 al 24 de març.
  • Secundària: del 17 al 24 de març.
  • Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà: de l’11 al 17 de maig.
  • Cicles formatius de grau superior: del 25 al 31 de maig.

Pel que fa a criteris de prioritat per a l'ordenació de les sol·liciuds i al sistema de punts o qualsevol informació relacionada amb les preinscripcions, podeu visitar la pàgina del Departament d'Educació queestudiar.gencat.cat o també podeu contactar amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament

En el document adjunt i en els enllaços que trobareu a continuació, podeu consultar les dates de les jornades de portes obertes i els terminis de preinscripcions així com obtenir informació específica de cada centre educatiu.

Escoles bressol

Infantil i primària

Secundària

Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà

Cicles formatius de grau superior