Portada > Temes > Empresa i emprenedoria > Projectes del servei d'Empresa i Emprenedoria

Projectes del servei d'Empresa i Emprenedoria

CONSELL INDUSTRIAL

El Consell Industrial esdevé un espai de debat, de diàleg, de treball i de comunicació idoni per dibuixar les estratègies òptimes de promoció i dinamització del teixit empresarial i del mercat laboral. Aquest òrgan permet anticipar-nos, ser proactius, i sobretot conèixer encara més de prop les necessitats reals vers l'empresa i l'ocupació de Parets del Vallès.

XARXA C-17

La xarxa de municipis de la Xarxa C-17 és un projecte territorial estratègic que es proposa coordinar els objectius i els interessos comuns dels actors públics i privats de l'espai productiu que va des de Mollet del Vallès i Puigcerdà. Els vint-i-vuit municipis que han manifestat l'interès en participar en aquesta iniciativa es proposen enfortir l'activitat econòmica, impulsant de forma coordinada iniciatives de valor al territori, principalment en els àmbits de les infraestructures, la promoció industrial, la formació professional o la promoció turística.

ÀMBIT B-30

L'Àmbit B30 és la voluntat de vint-i-tres ajuntaments que, atenent les potencialitats del territori i la voluntat de promoure el seu desenvolupament, han acordat definir una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs per potenciar la zona industrial i tecnològica que comprèn tot aquest l'eix i posicionar-la com una de les regions industrials amb més potencial innovador de Catalunya, Espanya i, amb vocació de ser-ho, del Sud d'Europa.

PIP 2 PIB

El PIP 2 PIB (Parets Industrial Pole to improve PIB) és un projecte d'incubadora d'empreses del sector de les ciències de la vida. Persegueix esdevenir pol industrial i referent en aquest sector com a un dels objectius estratègics del municipi de Parets del Vallès. Es pretén cercar els recursos necessaris i dissenyar el projecte que permeti la rehabilitació dels espais annexos a la masia de la Marineta per adreçar-los a empreses en les primeres fases de creació i amb l'oferta de serveis bàsics de recepció, així com amb espais comuns per a facilitar el coneixement i les sinèrgies entre els projectes allotjats.