Portada > Temes > Parets, com tu el vols 2010-2025

Parets, com tu el vols 2010-2025

L’objectiu del Pla Estratègic de Parets 2010-2025 és que entre tots els paretans i paretanes dibuixem amb garanties el Parets del futur, consolidant el municipi com a territori unificat de convivència i benestar i convertir-lo en referent esportiu, cultural i industrial i adaptat a les noves tecnologies.

El projecte, concebut com un debat de futur, requereix de les vostres opinions i propostes, ja sigui a títol personal o com a col·lectiu, per poder definir quin model de futur volem per al nostre municipi. Sota l’eslògan Parets, com tu el vols, el Pla Estratègic s’ha de materialitzar en un document final que defineixi el desenvolupament que entre tots hem decidit per al nostre poble.

Últimes notícies

  • Ajuntament de Parets
    21/12/2018
    Amb els vots favorables del PSC Parets, l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra de Sumem, Ara Parets-ERC, NOPP i PDeCAT, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat en sessió plenària extraordinària els comptes municipals per l'any vinent.
  • Procés participatiu Plaça de la Salut 2018
    19/02/2018
    En el marc del Pla Estratègic “Parets, com tu el vols!” l’Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir, en aquest cas, la fesomia definitiva de la plaça de la Salut. La proposta dóna a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar-ne l’ús com a espai familiar d’estada, de joc i de lleure, tenint en compte dos criteris: la millora dels accessos i recorreguts a través del parc i a l’entorn i la creació de zones de jocs infantils per edats.

Veure'n més