Portada > Utilitats > Formularis > INSCRIPCIÓ AL SORTEIG PER PARTICIPAR EN LA CAVALCADA DE REIS 2020

INSCRIPCIÓ AL SORTEIG PER PARTICIPAR EN LA CAVALCADA DE REIS 2020

La data límit per inscriure's és el 17 de desembre de 2019
Només es poden inscriure infants entre 4 i 12 anys.

Limitat exclusivament a persones empadronades a Parets del Vallès (es comprovarà el Padró d’habitants).

El dia 22 de desembre a les 12 h a la plaça Dr. Trueta es farà el sorteig públic. Es triarà un número i els premiats seran el número triat fins a omplir 40 places.
Seleccioneu al final d'aquest formulari l'opció "Vull rebre una còpia del formulari per correu electrònic" per obtenir el número per al sorteig (Codi de referència).

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognoms del pare, mare o responsable legal *
DNI pare, mare o responsable legal *
Escriu-lo sense punts ni guions.
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
Nom i cognoms de cadascun dels fills/es que volen pujar a la carrossa
Fill/a 1
Fill/a 2
Fill/a 3
Fill/a 4
Condicions

Sol·licito prendre part al sorteig per tal, que els meus fills / les meves filles inscrites en aquest full, puguin participar en la  Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient de Parets del Vallès 2020, pujant a una de les seves carrosses.

En cas de ser guanyador/a, em comprometo a complir les següents normes sense excepció:

- Assistir puntualment a les 17.00 h del dia 5 de gener al passeig de la Ribera on estan les carrosses dels Reis amb els infants guanyadors per identificar-se i poder accedir a la que li correspongui. No es podrà accedir a la carrossa un cop iniciada la cavalcada.
- Els infants hauran de portar vestimenta adequada, vestits de pastorets (roba negra, amb armilla i sarró) i hauran d’anar a dalt de la carrossa durant tot el recorregut sense poder baixar abans d’arribar a la plaça de la Vila.
- Com a mínim membre adult de la família haurà d’anar al costat de la carrossa on participen aquests infants vetllant per la seva seguretat i per si se l’ha d’assistir en algun moment. A més, haurà de donar suport a l’organització en temes de seguretat evitant que ningú s’acosti a les rodes de la carrossa.
- Aquest familiar haurà d’estar a disposició del responsable de la carrossa respectant les instruccions que aquest li pugui donar en cada moment.
- En arribar a la plaça de la Vila, davant la Cooperativa La Progressiva, els infants baixaran i seran recollits pels familiars que se’n faran càrrec. En aquest moment podran anar a la recepció dels Reis per lliurar la carta, si ho desitgen.
- No està permès accedir a la Cooperativa reservada en exclusiva per a l'organització.