Portada > Actualitat > Agenda > Itinerari sensorial pel Tenes

Itinerari sensorial pel Tenes

Dia i hora: dissabte 12/06/2021 a les 11:00

Lloc: Sot d'en Barriques

Organitza: Medi Ambient

Itinerari sensorial pel Tenes: 12 de juny, d’11 a 13 h, al parc del Sot d’en Barriques

Una descoberta dels eixos principals del projecte de recuperació del riu Tenes, de la mà dels arquitectes de l’Estudi Martí Franch (EMF) encarregats de la proposta tècnica i dels referents municipals que impulsen el projecte. Al llarg del recorregut es farà un tastet.

Debat a RAP107 : 17 de juny, a les 12 h

L’emissora de ràdio municipal RAP107 acollirà un debat amb els referents municipals del projecte, els arquitectes de l’EMF encarregat del projecte i l’equip dinamitzador del procés participatiu. Durant el debat es respondran les preguntes de la ciutadania de Parets. Podeu fer arribar les preguntes a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 10 de juny. En el correu s’hi han d’indicar el nom, cognoms i DNI.

Arxivat a: Ajuntament