Festival Binary Emotions 2021

Dissabte, 20 de novembre de 2021 de 12.00 h a 21.00 h
Organitza: Binary Emotions Records

L’associació cultural Binary Emotions Knights celebra el seu 7è aniversari organitzant el Binary Emotions Fest 2021 amb 8 propostes musicals a un espai especialment preparat per l’ocasió. El col·lectiu paretà pretén dinamitzar l’escena independent de Catalunya amb propostes emergents, atrevides i creatives.

Aquesta edició comptarà amb els grups locals La Cuarta Pared que presentarà el seu projecte per primer cop en directe, el folk intimista de Uri Beer i els transgressors i sempre eclèctics AlCarrer. En representació del Vallès hi tocaran els joveníssims Romantica II i una de les propostes més potents del moment, Zesc. A més, completaran el cartell tres grans promeses del moment, els molletans LaMistral que presentaran el seu primer EP, els Barcelonins Victori Andreu i la cantautora Marta Shanti amb el projecte “Acústics amb Ànima”.

Com a programació complementaria, es podrà visitar "Orquestres i llibertat", exposició a càrrec d'Enric Miró i la presentació del llibre Lo Carrasclet de Jaume Borràs.

Aquesta edició comptarà amb un horari partit de matí de 12:00 a 14:30 i per la tarda de 17:00 a 21:00. El festival compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Parets del Vallès.

La reserva de l'entrada es pot fer a través d'aquest enllaç: https://bef2021.eventbrite.es

Darrera actualització: 19.06.2023 | 08:30