l'Ilusinista d'en Peyu

Diumenge, 26 de novembre de 2023 a les 18.30 h

l’Il·lusionista

d’en Peyu

 

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, l’Il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre.

 

En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret...esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

 

Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rastre.

 

En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valoren immediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l’essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

 

Durada: 1 h 50 min

Preus: 21-18-16

Idioma: català

 

https://espectacles.parets.cat

Darrera actualització: 12.07.2023 | 11:40