Portada > Actualitat > Notícies > El pianista local Adrià Aguilera fa un concert a l’escola bressol La Cuna

El pianista local Adrià Aguilera fa un concert a l’escola bressol La Cuna

14/03/2012

Divendres, 16 de març, a les 10 hores, a l’escola bressol municipal La Cuna, el pianista de Parets, Adrià Aguilera, i la seva germana, Núria Aguilera, oferiran un concert de piano i flauta dolça, adreçat als alumnes del centre.

Aquesta és la segona col·laboració dels dos músics amb l’escola bressol La Cuna, centre educatiu del qual en van ser alumnes.

Adrià Aguilera va néixer l’any 1990 ha Parets. Va iniciar els seus estudis de piano a l’Escola Municipal de Música de Parets, després va cursar el Grau Mitjà al Conservatori Josep Ma. Ruera de Granollers i actualment estudia piano al Co Conservatori Superior del Liceu amb Albert Attenelle i música de cambra amb Josep Surinyac.

L’any 2007 va composar la seva primera obra, “Parets rere el pentagrama”, premiat en el V premi Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i al XIII Premi Ramon i Roca de la Fundació Universitària Martí l'Humà de la Garriga. D’entre els seus treballs, destaca també l’obra “El Pianista”, creada, interpretada i dirigida per ell mateix, un format de concert innovador que barreja músiques d’èpoques diferents, la narració d’un actor i l’escena teatral. Totes dues han estat representades al Teatre Can Rajoler de Parets.

Arxivat a: Educació
Adrià Aguilera