Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Alfred López presenta el seu llibre “Ya está el listo que todo lo sabe” a Can Rajoler

El paretà Alfred López presenta el seu llibre “Ya está el listo que todo lo sabe” a Can Rajoler

13/04/2012

Divendres, 20 d'abril, a les 18.30 hores, a la Sala d’exposicions Can Rajoler, tindrà lloc la presentació oficial del llibre “Ya está el listo que todo lo sabe” del paretà Alfred López.

L’autor és un reconegut blocaire i col·laborador de l’emissora municipal RAP107. “Ya está el listo que todo lo sabe”, el seu primer llibre, és un recull de 366 curiositats i anècdotes pensades per a ser llegides durant tot l’any. Estan organitzades per mesos, per tal que cada dia se’n pugui llegir una, algunes de les quals corresponen al mateix dia de l’efemèride.

Alfred López ha dedicat un any i mig a confeccionar el llibre a partir d’una recopilació de curiositats i anècdotes, una vocació que li prové des de l’adolescència. L’any 2006 va començar a compartir-les a la xarxa a través del seu bloc “Ya está el listo que todo lo sabe” i en pocs mesos es va convertir en una de les bitàcores referents. El llibre conté curiositats inèdites i d’altres que han estat publicades al bloc, una publicació de l’editorial Lée/me de la qual es destinarà l’1% dels beneficis a l’ONG Médicos sin fronteras.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i del periodista Carles Font, de l’emissora municipal RAP107. L'autor donarà a conèixer detalls de la publicació i també signarà llibres en finalitzar l'acte.

Arxivat a: Cultura
Alfred López