Portada > Actualitat > Notícies > Convocat el 33è Concurs de fotografia de Festa Major d’Estiu

Convocat el 33è Concurs de fotografia de Festa Major d’Estiu

23/04/2012

L’Ajuntament de Parets del Vallès ja ha fet públiques les bases per participar al 33è concurs de fotografia de Festa Major, que enguany tindrà com a tema central el patrimoni de Parets. Les imatges poden mostrar edificis i cases singulars, monuments, escultures, elements ornamentals i detalls de valor patrimonial o qualsevol altre bé d’interès cultural.

Podran participar-hi residents i no residents dins de les dues categories establertes: format analògic i format digital. Les imatges hauran de tenir un mínim de 18 cm pel costat més petit i un màxim de 40 cm pel més gran i es presentaran muntades sobre un paspartú o cartolina de 40x50 cm. Els participants podran presentar un màxim de tres instantànies inèdites. S’admetran tota classe de tècniques fotogràfiques. Les obres participants en format analògic han de respectar tot el procés i, per tant, no poden modificar l’enfocament ni l’estructura de la fotografia.

Els premis establerts són de 400 euros i un trofeu per al guanyador de cada categoria. La resta de premis per ambdues categories seran de 250 euros i trofeu per al segon classificat i 150 euros i trofeu per al tercer premiat. També hi haurà un premi local a la millor imatge per valor de 150 euros en ambdues categories. No s’atorgarà més d’un premi al mateix autor.

Les fotografies s’han de lliurar al Centre Cultural Can Rajoler, adreçades al Servei de Cultura, indicant el tipus de format en què participen, el lema o títol, que s’indicarà al revers de la fotografia, i un sobre tancat amb les dades personals de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon i DNI). El termini de presentació finalitzarà el 10 de juliol a les 14 hores.

El veredicte del jurat i l’atorgament dels premis tindrà lloc el dia 12 de juliol, a les 21 h, a la sala d’exposicions del Centre Cultural Can Rajoler. Les imatges seran exposades al mateix equipament del 13 al 31 de juliol. Les bases íntegres es poden consultar al web de l’Ajuntament www.parets.cat.

 

Arxivat a: Cultura
Cartell concurs