Parets acull sessions formatives per a empresaris i emprenedors en la societat del coneixement

Dimarts, 25 de setembre de 2012 a les 00:00
El Centre de recursos empresarials La Marineta de Parets del Vallès acollirà el proper divendres 5 d’octubre, de 10 a 12 h, una jornada formativa per a empresaris i emprenedors en la societat del coneixement que versarà sobre la implantació del document electrònic en una organització.

La sessió serà impartida per l’empresa Assessorament i gestió en TIC i anirà adreçada a directius d’empreses, gerents, responsables de departaments d’organització, financers i recursos humans, arxivers i responsables de gestió documental i informàtics.

L’objectiu de la formació és proporcionar els coneixements necessaris per tal de poder fer una transformació d’una organització basada actualment en el document en paper a una que utilitzi el document electrònic. Durant la sessió, s’analitzaran aspectes com la millora de l’eficiència de les noves formes d’organitzar una empresa a través del document i expedient electrònic, l’estalvi que aporta aquesta nova forma de gestionar tota la documentació de l’empresa, la forma de garantir la validesa jurídica i els reptes que això suposa.

D’altra banda, el dimarts 16 d’octubre, de 10 a 12 h, també a La Marineta, tindrà lloc una jornada formativa sobre com fer negoci a través de l’ús de la informació de mercat.

La sessió, impartida per Camerdata, va adreçada a gerents, directors generals i funcionals d’àrees de màrqueting i comunicació, comercials i vendes, amb l’objectiu de donar-los una visió completa de l’ús de la informació de mercat per a la generació de negoci.

Aquestes jornades s’emmarquen en el projecte de creació d’una plataforma electrònica de serveis a empresaris i emprenedors del Baix Vallès, que compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Barcelona i diferents municipis vallesans.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:49