Portada > Actualitat > Notícies > Les pàgines web de les entitats passen a l’aplicació WordPress

Les pàgines web de les entitats passen a l’aplicació WordPress

02/07/2013

El projecte del Portal d’Entitats municipal, subvencionat per la Diputació de Barcelona, canvia de gestor de continguts. Les pàgines web de les entitats, que fins ara estaven allotjades a ClicPortal, passen a gestionar-se mitjançant WordPress. L’objectiu del canvi és dotar-los amb una eina més intuïtiva, que els faciliti la gestió dels continguts i el desenvolupament d’una web 2.0.

Aquest nou projecte comença amb la incorporació inicial de divuit entitats. La migració al nou entorn ha estat acompanyada d’un curs de formació, organitzat per l’Ajuntament, sobre les prestacions del nou gestor de continguts. Properament es podran incorporar noves entitats al projecte.

Juntament amb aquesta migració, es posa en marxa un nou espai al portal municipal, en l’apartat de Participació Ciutadana (www.parets.cat/per-temes/participacio), on s’inclouran les notícies i l’agenda de les entitats que hi participen.

WordPress té diversos avantatges com ara que és gratuït, fàcil de gestionar i d’integrar amb les xarxes socials.

Amb aquesta nova eina, l’Ajuntament vol seguir donant resposta a les necessitats de promoció del teixit associatiu del municipi i apostar per incentivar la seva activitat a través de la xarxa.

Arxivat a: Noves tecnologies
Reunió entitats WordPress