Portada > Actualitat > Notícies > “Connecta’t” a Parets amb Instagram

“Connecta’t” a Parets amb Instagram

23/07/2013

L’Ajuntament ha posat en marxa el perfil #paretsconnecta a Instagram, un programa per compartir fotografies amb el qual els usuaris poden aplicar diferents efectes fotogràfics i compartir-les alhora a xarxes socials com Facebook, Twitter o Flickr.

Des de fa unes setmanes, instagram.com/paretsconnecta està funcionant en fase proves i s’estrena oficialment aquesta setmana, coincidint amb la Festa Major d’Estiu 2013.

Amb l’objectiu de poder difondre el màxim de fotografies d’aquesta Festa Major, es pot utilitzar el hagstag #FMParets. De les fotografies etiquetades amb aquest nom, l’equip de paretsconnecta en farà una selecció i les anirà compartint.  

L’Instagram de #paretsconnecta compta actualment amb prop d’un centenar de fotografies totes vinculades al municipi, tant de l’arxiu gràfic municipal com una selecció d’instantànies d’altres usuaris que contenen el hagstag #Parets o #Paretsdelvallès.

Es pot accedir al perfil a través de instagram.com/paretsconnecta o des del portal municipal, www.parets.cat, al banner Parets connecta.

Arxivat a: Noves tecnologies
Instagram