Portada > Actualitat > Notícies > El nombre d’usuaris de les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets creix més d’un 80%

El nombre d’usuaris de les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets creix més d’un 80%

24/10/2013

El nombre de seguidors de l’Ajuntament de Parets del Vallès a les xarxes socials i al butlletí electrònic s’ha incrementat més d’un 80% respecte de l’octubre de 2012. Segons la comparativa realitzada, el nombre d’usuaris de les xarxes socials ha passat de 4.233 a 7.012, gairebé 2.800 usuaris més que l’any anterior.

Actualment, 3.843 internautes segueixen els canals de Facebook i Twitter de l’Ajuntament, 1.796 més que ara fa un any.

Pel que fa al Facebook, Rap107 compta actualment amb 780 seguidors; la Biblioteca Can Rajoler, 542; Parets Connecta, 370 i el Casal Can Butjosa, 147, mentre que el Twitter de Parets Connecta ja suma 744 agregats i el de RAP107, 1.260. Pel que fa als serveis municipals, el Servei d’esports, que va iniciar la seva activitat a les xarxes socials l’any 2009, té actualment 2.229 amics.

D’altra banda, 1.348 usuaris reben cada setmana el butlletí electrònic del web de l’Ajuntament, 260 més que ara fa un any, i 1.821 persones estan inscrites per rebre mitjançant correu electrònic les ofertes de treball i formació laboral del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), que es troben al portal municipal www.parets.cat, un servei que va començar a prestar-se el desembre de 2011.

En el cas de les visualitzacions dels vídeos, clips i pel·lícules en referència Parets del Vallès, el canal Youtube  suma ja un total de 1.127 visites des de la creació del perfil de paretsconnecta.

Parets, connectat a Instagram

D’altra banda, l’Ajuntament de Parets, en la seva aposta per la comunicació i les noves tecnologies va crear aquest estiu, coincidint amb la celebració de la Festa Major, un perfil d'Instagram amb l'objectiu d’interactuar i compartir continguts gràfics del municipi a través de la xarxa. En poc més de dos mesos ja s'han publicat gairebé 500 posts, alguns de fotografies pròpies i altres compartides, d'usuaris que les han etiquetat amb el hagstag #Parets o #FMParets.

L’Instagram de #paretsconnecta compta actualment amb amb 161 seguidors i gairebé 600 fotografies, totes vinculades a la vila, provinents de l’arxiu gràfic municipal o d’instantànies d’altres usuaris.

Parets Connecta és l’estratègia global 2.0 de l’Ajuntament de Parets del Vallès. El seu objectiu és interactuar amb els ciutadans també per mitjà d’Internet i establir nous canals de comunicació amb la ciutadania, a través de les xarxes socials.

Arxivat a: Noves tecnologies
Parets connecta entra a les xarxes socials