Portada > Actualitat > Notícies > Una vintena d’infants i joves paretans representaran 'Pastorets cap a Parets', una versió del clàssic de Nadal

Una vintena d’infants i joves paretans representaran 'Pastorets cap a Parets', una versió del clàssic de Nadal

19/12/2013

Una vintena d’infants i joves paretans, d’entre 4 i 16 anys, pujaran a l’escenari del Teatre Can Rajoler, dijous 26 de desembre, dia de Sant Esteve, per representar un any més 'Pastorets, cap a Parets', una versió dels Pastorets clàssics creada per Josep Miralles i Salvador Prat. L’obra, que començarà a les 19 h, anirà a càrrec de la Cia. Riallera de Joves Paretans, sota l’organització de Rialles Parets.

Una part destacada dels actors repetiran experiència sobre l’escenari per segon o tercer any consecutiu, sota la direcció de l’actriu de teatre i doblatge Montse Miralles, coneguda per la seva aparició en la sèrie de TV3 Polseres vermelles.

Com a novetats d’enguany destaca l’edat de Sant Josep, que té 5 anys, i de la Verge Maria, que en té 8, i que el paper dels pastorets protagonistes serà encarnat per dues actrius femenines. També s’introdueixen a la representació dues cançons compostes per dues membres de la companyia.

Com és habitual, l’obra finalitzarà a la plaça de la Vila, amb l’adoració del nen Jesús i  la derrota del dimoni.

Arxivat a: Cultura
Pastorets cap a Parets