Portada > Actualitat > Notícies > WiFi Parets: a partir de l’1 d’abril, navega gratuïtament a la Linera, Cal Jardiner i plaça Espanya

WiFi Parets: a partir de l’1 d’abril, navega gratuïtament a la Linera, Cal Jardiner i plaça Espanya

01/04/2014

L’Ajuntament ha iniciat el desplegament de la xarxa pública WiFi Parets, que, a partir d'avui dimarts, 1 d’abril, oferirà accés gratuït a internet als parcs la Linera, Cal Jardiner i a la plaça Espanya. Aquest és el primer pas d’un projecte de gran abast que s’anirà ampliant progressivament als equipaments municipals.

L’objectiu d’aquests punts Wi-Fi és oferir a la ciutadania diverses zones d’accés gratuït a internet per tal de facilitar la connectivitat al món virtual. La connexió és pública, gratuïta i limitada d’acord amb la normativa, amb una velocitat de 256 kbps. Es podrà fer en horari de 9 a 23 h, amb límit de baixades diàries de 512 Mb i fins a 3 hores d’ús al dia. Està permesa la navegació web, xarxes socials, correu electrònic i entorn http i https, però en cap cas la descàrrega massiva ni l’ús de tecnologia P2P.

Per connectar-s’hi, els usuaris hauran de seleccionar a les zones habilitades, la xarxa WiFi Parets, que els apareixerà automàticament als seus dispositius. Per registrar-se cal introduir nom, cognom, usuari, contrasenya, correu electrònic, telèfon mòbil, DNI i acceptar els termes d’ús. Els usuaris rebran 2 SMS, un amb el codi d’activació i un segon amb l’usuari i la contrasenya. A partir d’aleshores, ja podran fer ús del servei.

Per resoldre possibles consultes i incidències, s’ha habilitat el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Arxivat a: Noves tecnologies
Wifi Parets