Portada > Actualitat > Notícies > En fase de control l'incendi a la indústria Electromedicarin de Parets

En fase de control l'incendi a la indústria Electromedicarin de Parets

16/12/2014

L’incendi de l'empresa Electromedicarin està hores d'ara en fase de control. Els Bombers de la Generalitat, que hi treballen en aquests moments amb 20 dotacions, han aconseguit aturar la propagació de les flames, que afecten una de les 6 naus de la fàbrica, ubicada al Torre de Cellers, 6, del polígon industrial Can Volart. La firma es dedica a la fabricació de maquinària per fer electroteràpia.

La nau afectada està compartimentada en 2 sectors; en una banda oficines i en l’altra, magatzem. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat gran part de la zona de magatzem.

Aquí, les flames han fet caure part de l'altell, on l’estructura estava construïda amb fusta. Els Bombers de la Generalitat han treballat amb les autoescales des de l’exterior de la nau però també des de la zona d’oficines, dins la construcció.

En aquest incendi no hi ha hagut cap persona ferida ni tampoc perill de toxicitat. Al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Parets, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil de Parets i del Servei d'Emergències Mèdiques.

Arxivat a: Successos
Incendi Can Volart