Portada > Actualitat > Notícies > Incendi a l'empresa Electromedicarin, situada al polígon Can Volart de Parets

Incendi a l'empresa Electromedicarin, situada al polígon Can Volart de Parets

16/12/2014

Dinou dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen des de les 11.20 h del matí en l’incendi d’una nau industrial de dues plantes al polígon industrial Can Volart, de Parets del Vallès. L’incendi afecta dependències de l’empresa Electromedicarin SA., dedicada a la fabricació de màquines d’electroteràpia i hidromassatge, entre d’altres productes.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, el foc afecta una de les sis naus de l’empresa. Els Bombers treballen també per evitar que les flames es propaguin a les naus annexes. Les causes de l’incendi encara no es coneixen, i s’investigaran un cop s’hagi aconseguit extingir el foc. No hi ha cap persona ferida ni tampoc perill tòxic.

Al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Parets, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil de Parets i del Servei d'Emergències Mèdiques.

Arxivat a: Successos
Incendi a Electromedicarin