Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets rep una menció en la 1a edició dels Premis Administració Oberta de Catalunya

L’Ajuntament de Parets rep una menció en la 1a edició dels Premis Administració Oberta de Catalunya

23/01/2015

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha estat seleccionat com un dels 10 millors consistoris de Catalunya, d’entre 5.000 i 20.000 habitants, en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses.

El reconeixement s’ha traduït en una menció que s’ha fet pública, aquest dijous a la tarda, en el marc del Congrés Govern Digital 2015, celebrat al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Parets, Miguel Ángel Granado, ha assistit al lliurament de premis, en representació del consistori.

Els Premis Administració Oberta de Catalunya, en la seva primera edició, han concedit guardons als municipis que destaquen en administració oberta –d’acord amb l’anàlisi de 21 paràmetres- i s’han concedit en 5 categories: municipis de menys de 1.000 habitants, d'entre 1.000 i 5.000, de 5.000 a 20.000, de 20.000 a 50.000 i amb més de 50.000 habitants.

En la categoria de 5.000 a 20.000 habitants –en els quals es troba Parets del Vallès-, han obtingut els tres primers premis els ajuntaments de Malgrat de Mar i Vilanova del Camí (ex aequo) i Masquefa. Parets del Vallès, ha obtingut una menció, juntament amb set municipis més com ara Torelló, Tremps, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Palautordera.

D’altra banda, l’Ajuntament de Parets del Vallès també ha estat representat en el Congrés Govern Digital, amb una ponència sobre Modernització Administrativa, a càrrec del responsable tècnic de Noves Tecnologies, Jesús Martínez.

Arxivat a: Noves tecnologies
Premis AOC