Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Parets estrena nova pàgina web del servei de Cultura

L'Ajuntament de Parets estrena nova pàgina web del servei de Cultura

04/03/2015

Ja està operativa la nova pàgina web de Cultura de l'Ajuntament de Parets. El nou portal forma part de l'estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme des del servei municipal.

El nou web ofereix informació detallada sobre els espectacles de la temporada actual a Can Rajoler i a la Sala Cooperativa, les exposicions, els equipaments i serveis, les entitats culturals, les publicacions locals, l’agenda d’activitats, les festes i tradicions o l’arxiu municipal.

Un altre dels apartats de la pàgina http://cultura.parets.cat explica els projectes culturals de la vila, la mediateca i també dóna opció a la compra d’entrades per als espectacles amb un enllaç directe al web de Ticketea.

Arxivat a: Noves tecnologies
Nou web cultura