Portada > Actualitat > Notícies > L’Escola de la Natura de Parets estrena pàgina web

L’Escola de la Natura de Parets estrena pàgina web

10/03/2015

L’Escola de la Natura de Parets ha estrenat nova pàgina web, a la qual es pot accedir a través de l’adreça escolanatura.parets.cat L’objectiu del nou portal d’aquest equipament municipal és posar a l’abast de tothom un instrument d'informació àgil, intuïtiu i accessible per a la ciutadania i els usuaris de l’equipament.

El nou disseny té una estètica neta, clara i entenedora, pensada en l’usuari i integra els accessos a les diferents xarxes socials i als canals d’informació municipal.

A més, els continguts estan classificats per temàtiques i conté espais de participació on es poden fer arribar fotografies, demanar informació en funció de l’àrea d’interès o inscriure’s als cursos i activitats de l’Escola, entre altres. Compta també amb un sistema de capçaleres i destacats gràfics que faciliten l’accés als temes de major interès dels usuaris.

El web encara es troba en fase inicial i, durant les pròximes setmanes, el personal ajustarà definitivament els continguts i funcionalitats.

Arxivat a: Noves tecnologies
Web Escola de la Natura