Portada > Actualitat > Notícies > Parets estrena app pròpia sota el lema ‘Connecta’t amb l’Ajuntament’

Parets estrena app pròpia sota el lema ‘Connecta’t amb l’Ajuntament’

27/03/2015

L’Ajuntament de Parets estrena app pròpia, una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que neix amb la voluntat d’obrir un canal d’interacció amb la ciutadania. Amb l’app, es dóna accés a les notícies, telèfons d’interès, a les xarxes socials institucionals i permet traslladar incidències de manera fàcil i ràpida sobre qualsevol aspecte relacionat amb el municipi.

Si bé aquest servei ja estava activat a través del formulari de participació del web parets.cat, l’app permet la incorporació de fotografies així com la geolocalització del lloc exacte on hi ha la incidència.

Per utilitzar aquest canal d’entrada d’incidències, l’únic requeriment és fer la identificació prèvia com a usuari, amb un compte de correu electrònic. La resolució de les incidències es donarà a conèixer a través de la mateixa aplicació, en un apartat d’Avisos.

L’aplicació, disponible per als sistemes operatius IOS i Android, es pot descarregar cercant Parets a Apple Store o Play Store.

La posada en marxa de l’app s’inicia en fase de proves durant les primeres setmanes d’abril i estarà en constant actualització, a fi d’incorporar possibles noves funcionalitats. En aquest sentit, ja s’està treballant per poder incorporar de manera imminent l’agenda d’activitats del municipi. 

IOS Apple Store
Android Play Store

 

Arxivat a: Noves tecnologies
Ajuntament de Parets