Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia la construcció d’una pista d’skate al Casal de Joves Cal Jardiner

S’inicia la construcció d’una pista d’skate al Casal de Joves Cal Jardiner

16/06/2015

Aquesta setmana comencen les obres d’execució de la nova pista d’skate al pati exterior del Casal de Joves Cal Jardiner.

L’obra, adjudicada a l’empresa Spoko Ramps SL, consisteix en la instal·lació d’una pista recreativa-esportiva al pati del Casal de Joves Cal Jardiner, vinculada a la gestió de l’equipament juvenil, per a tots aquells joves esportistes que practiquen activitats d’skate i patinatge esportiu-recreatiu.

La instal·lació era una de les demandes dels joves de Parets i que, a partir d’ara, complementarà la part exterior, que ja compta amb una pista poliesportiva. En el procés de participació ‘Digues la teva sobre Cal Jardiner’, en què hi van prendre part 649 joves, 400 van votar com a primera opció la pista poliesportiva, i en segon lloc, l’habilitació d’unes pistes d’skate.

L’actuació té una subvenció de la Diputació de Barcelona, amb la línia d’inversions finançerament sostenibles de l’exercici 2014, en el marc del Protocol general del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

Es preveu que l’obra estigui finalitzada durant la primera quinzena del mes de juliol.

Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
Cal Jardiner