Portada > Actualitat > Notícies > Un incendi crema tres naus de l’empresa Molienda y Derivados, de Parets del Vallès

Un incendi crema tres naus de l’empresa Molienda y Derivados, de Parets del Vallès

10/07/2015

Aquesta matinada, cap a les 2 h, una forta explosió ha alertat els veïns de Parets de l’incendi que s’ha produït a l’empresa Molienda y Derivados (Moyde), situada al polígon industrial Llevant, de Parets.

Agents de la Policia Local s’hi han desplaçat immediatament fins al lloc dels fets. En l'extinció de l'incendi hi han treballat 18 camions de bombers, tots els efectius de servei de la Policia Local de Parets, els voluntaris de protecció civil, Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies, una del SEM i una dels bombers de la Generalitat.

Els agents han avisat al propietari de l’empresa i han retirat els camions i furgonetes estacionades al voltant de la fàbrica.

 

De les set naus que ocupa l’empresa, dues han quedat totalment destruïdes i una tercera, destinada a oficines, ha quedat parcialment malmesa. En el moment dels fets la fàbrica estava buida i no hi havia cap treballador a l’interior. En cap moment hi ha hagut perill de contaminació ambiental ni s’han vist amenaçats els habitatges, atès que aquesta indústria queda aïllada del nucli urbà.

 

Cap a les 7 h, l’incendi s’ha donat per extingit, tot i què durant el matí d’avui continuen al lloc dels fets dues dotacions de bombers per tal de refredar l’espai i evitar una revifada del foc.

 

Segons les últimes dades, es desconeix l’origen de l’incendi i s’especula amb la possibilitat d’una combinació de diversos productes dels que s'emmagatzemen a l'empresa, dedicada a la barreja de productes químics, minerals i vegetals i a la fabricació de productes fitosanitaris.

Arxivat a: Successos
Incendi Moyde