Portada > Actualitat > Notícies > Demà s’obre de nou al trànsit l’avinguda Catalunya

Demà s’obre de nou al trànsit l’avinguda Catalunya

17/09/2015

Demà divendres, 18 de setembre, al matí, està prevista l’obertura al trànsit del tram de l’avinguda Catalunya tancat a causa de les obres d’arranjament del talús de la carretera BV-1604, comprès entre el refugi i el final del carrer Barcelona.

Les obres, que van iniciar-se a finals del mes de juliol, encara no han finalitzat tot i que ja es pot restablir el pas de vehicles. L’actuació s’està executant en un tram de 270 metres i afecta tant l’avinguda Catalunya com el carrer de Barcelona. L’obra té per objectiu l’adequació de l’espai, que es trobava força malmès, i que en ocasions havia ocasionat despreniments a la calçada de la carretera, fissuracions i descalçaments al carrer. L’actuació suposarà una millora del trànsit, amb més seguretat tant per als vianants com per als vehicles.

Durant l’estiu s’han procedit a la construcció d’un mur de gabions sobre el talús per evitar els possibles despreniments, el replè i trasdossat del mur, l’execució de la xarxa de drenatge, la canalització i les bases de fonamentació de l’enllumenat públic, la pavimentació de la calçada i l’encintat de les voreres tant de l’avinguda Catalunya com del carrer Barcelona.

A hores d’ara, es treballa en la pavimentació de les voreres i la col·locació de les columnes de l’enllumenat així com el cablejat. 

El cost de l’obra està finançat en un 81.53% per la Diputació de Barcelona i la resta per l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Urbanisme i Habitatge, Via pública
Obres d'arranjament talús av. Catalunya