Portada > Actualitat > Notícies > L'avinguda d’Espanya comptarà amb un nou estacionament gratuït per a vehicles

L'avinguda d’Espanya comptarà amb un nou estacionament gratuït per a vehicles

02/03/2016

L’actuació vol donar resposta a les demandes veïnals i potenciar l'activitat comercial de la zona, per aquest motiu, l’Ajuntament de Parets ha iniciat els tràmits per arribar a un acord amb els propietaris d’un solar pròxim, situat entre l’avinguda d’Espanya i el carrer de Sant Sebastià, per tal d’adequar-lo com espai per a l’estacionament de vehicles.

Tot i que encarà no s’ha posat data a l’inici de les obres, l’Ajuntament ja ha pressupostat  una partida econòmica per l’execució dins l’any 2016. 

Abans d'iniciar l'última fase de la rehabilitació de l'avinguda d'Espanya, el govern paretà té previst reunir-se pròximament amb els veïns i veïnes de la zona per tal d’informar-los d’aquest tema, així com per explicar les fases executades fins el moment i recollir les valoracions i suggeriments que es vulguin aportar. 

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge
Obres av Espanya fase 2 img