Portada > Actualitat > Notícies > Sessió d’acollida als 5 joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil contractats per l’Ajuntament de Parets

Sessió d’acollida als 5 joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil contractats per l’Ajuntament de Parets

10/11/2016

El pròxim dimarts 15 novembre, a les 10 h, a la sala de plens de l’edifici consistorial tindrà lloc la sessió d’acollida als 5 joves beneficiaris del sistema de garantia juvenil contractats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. La contractació es farà en el sistema de pràctiques i tindrà una durada de 6 mesos.

Els perfils que s’han sol·licitat han estat per desenvolupar tasques d’informàtica, dinamització juvenil, integració social, serveis generals i personal administratiu per a Recursos Humans.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur entre el col·lectiu jove, que té l’objectiu de garantiroportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de formació, inserció laboral, emprenedoria i autoocupació i orientació laboral.

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
logo ajuntament