Portada > Actualitat > Notícies > L’SLOP i la Cambra de Comerç organitzen una nova formació adreçada a joves inscrits al programa de Garantia juvenil

L’SLOP i la Cambra de Comerç organitzen una nova formació adreçada a joves inscrits al programa de Garantia juvenil

17/03/2017

El Servei Local d'Ocupació de Parets, l'SLOP, conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza un seguit de formacions destinades a joves entre 16 i 30 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil. Aquestes formacions tenen un alt percentatge d'inserció, i algunes inclouen possibilitats de contractació.

Aquests dies s'estan duent a terme els processos de selecció per a cambrer de sala, i pròximament s'obrirà la inscripció a controlador d'accessos i SAP Business One, entre d'altres. A més, l'SLOP gestiona la derivació a diverses formacions per a joves que es realitzen en altres centres comarcals.

La formació és fruit de l’acord de col·laboració signat l’octubre de l’any passat entre el consistori i la Cambra de Comerç de Barcelona, per la posada en marxa d’accions formatives i la millora de l’ocupabilitat adreçades al col·lectiu juvenil. L’acord s’emmarca en el Pla d’Actuació Municipal per a l’impuls de projectes formatius específics per a joves que generin ocupació en aquest sector de la població.

Garantia Juvenil és un programa destinat a millorar l'ocupabilitat dels joves entre 16 i 30 anys que inclou formació, suport per a emprendre i opcions per començar a treballar. Per a les inscripcions a la formació que realitza l'SLOP, cal anar a les oficines del C/ Major 1 de Parets del Vallès. Des del mateix SLOP hi ha un contacte directe amb la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Mollet, per facilitar la inscripció a aquest programa, en cas que el candidat no ho estigui.

Arxivat a: Comerç i empresa, Joventut
Curs cambrer Envy img