Portada > Actualitat > Notícies > L’Oficina Local d’Habitatge gestiona dos nous contractes de lloguer assequible adreçats a joves

L’Oficina Local d’Habitatge gestiona dos nous contractes de lloguer assequible adreçats a joves

26/04/2017

L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat dos nous contractes de lloguer assequible. La signatura dels contractes es va dur a terme el passat dilluns 24 d’abril. Els habitatges pertanyen a la borsa de lloguer social de l’Ajuntament de Parets, adherit al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.

El contractes pertanyen a dos pisos situats al mateix immoble, al centre de l’Eixample de Parets i s’han adjudicat a dues parelles de joves del municipi

El programa de borsa de lloguer social gestionat per l’Ajuntament, dóna garanties de cobrament i seguretat als propietaris i ofereix habitatges de lloguer assequible als veïns de les poblacions que formen part de la xarxa. Tot i que els preus son sensiblement inferiors als preus de mercat,  el propietari rep un servei de mediació permanent gratuït i una assegurança multirisc que aporta tranquil·litat i confiança  durant la gestió del contracte. Els llogaters, a banda d’un preu més avantajós, reben la mediació de l’oficina i tenen un accés específic als ajuts al pagament del lloguer en cas de ser necessàri.

Per inscriure’s a la borsa, cal adreçar-se a l'oficina Local d’Habitatge situada al carrer Major, 1 de Parets. L’adjudicació es fa seguint criteris d’idoneïtat del pis a la unitat familiar, situació econòmica i social, antiguitat a la llista i temps d’empadronament al municipi. Aquests habitatges tenen un lloguer assequible, a un preu inferior de l’ordre del 20% del preu del mercat immobiliari.

Arxivat a: Joventut, Urbanisme i Habitatge