Portada > Actualitat > Notícies > Els nens i nenes del Consell d’Infants gravaran un vídeo sobre la campanya de civisme “Ningú no és igual. El meu ADN m’identifica”

Els nens i nenes del Consell d’Infants gravaran un vídeo sobre la campanya de civisme “Ningú no és igual. El meu ADN m’identifica”

16/05/2017

Els nens i nenes que aquest curs formen part del Consell d'Infants de Parets tenen prevista la gravació d'un vídeo, que tindrà com a protagonistes els consellers i la Vianeta, la gosseta que, sota el lema "Ningú no és igual. El meu ADN m'identifica", dóna imatge al primer eix de la campanya de civisme endegada per l'Ajuntament.

La gravació, a càrrec dels escolars, es farà el demà dimecres 17 de maig, a partir de les 9 h, al Sot d'en Barriques. El vídeo consisteix en l'enregistrament de seqüències amb frases i rodolins, prèviament seleccionats pels consellers i conselleres, que estaran acompanyats per gossos cedits per la Protectora d'Animals de Parets "Peluts".

La idea neix de l'encàrrec que l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el regidor d'Educació, Miquel Pérez, van fer al consell amb l'objectiu que aportessin les seves idees sobre temes relacionats amb el civisme al municipi.

Com a part de les accions de la campanya, el Consell d'Infants també ha elaborat una auca sobre la tinença responsable d'animals. Està previst que l'auca i el vídeo es presentin durant el plenari d'aquest final del curs.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi ambient, Via pública, Participació
logo Consell d'Infants