Portada > Actualitat > Notícies > Plenari final del Consell d’Infants i presentació de les bases del nou Consell de Joves de Parets

Plenari final del Consell d’Infants i presentació de les bases del nou Consell de Joves de Parets

31/05/2017

Aquest dijous, 1 de juny, a les 10 h, la sala Cooperativa acollirà el plenari de final de curs del Consell d’Infants de Parets, i la presentació al membres del consistori de les basses del nou Consell de Joves que es constituirà pròximament.

Durant de la sessió, els nens i nenes del Consell d’Infants explicaran la tasca realitzada al llarg del curs, en el marc de la campanya de civisme ”Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots”, que van ser l’encàrrec que l’alcalde els va fer coincidint amb l’inici del mandat dels consellers i les conselleres.

Pel que fa al Consell de Joves, la trobada servirà per donar a conèixer el treball dels joves que han elaborat les bases del que serà aquest nou organ de participació que es presentarà en uns mesos: els objectius, els estatuts, el funcionament, o el logotip, entre d’altres.

L’acte servirà també per acomiadar els alumnes de 6è curs de primària, que ara formen part del consell d’infants, i que no continuaran el curs vinent.

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el regidor d’Educació, Miquel Pérez, presidiran l’acte, juntament amb els 20 consellers i conselleres del Consell d’Infants i els nois i noies del Consell de Joves de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Joventut
logo Consell d'Infants