Portada > Actualitat > Notícies > S’inaugura el projecte ‘Colors’ al Casal de Joves de Cal Jardiner

S’inaugura el projecte ‘Colors’ al Casal de Joves de Cal Jardiner

08/06/2017

El pròxim diumenge, 11 de juny, a partir de les 12 h, el Casal de Joves de Cal Jardiner acollirà la inauguració del projecte ‘Colors’ una iniciativa impulsada per l’artista Erb Mon en col·laboració amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Parets.

L'acte d'inauguració anirà a càrrec del regidor de Joventut, Miquel Pérez, i de l'artista brasiler autor del projecte, Erb Mon.

Durant la presentació es podrà veure el mural que s’ha realitzat en el marc del projecte, una exposició fotogràfica i un vídeo on es recullen imatges del municipi i el seu entorn, de l'obra i el procés de creació, i de la participació i el diàleg amb els deu joves paretans que han participat. Posteriorment hi haurà una festa Holi Colors, amb l’actuació d’un DJ+MC i un grup de percussió.

El projecte ‘Colors’ és  programa adreçat a joves que combina l'art a l'espai públic amb un vessant educatiu, on s’ha treballat la importància de l'ofici, de la feina ben feta, de l'esforç i de l'art útil, més enllà de l'estètica. 

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Projecte colors Cal Jardiner 2017