Portada > Actualitat > Notícies > Horaris dels serveis municipals durant les vacances d’estiu

Horaris dels serveis municipals durant les vacances d’estiu

01/08/2017

Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.

Biblioteca Can Rajoler: tancada del 7 al 20 d’agost. La resta del mes d’agost l’horari serà l’habitual. Fins al 15 de setembre, l’equipament romandrà tancat els dissabtes.

Casal Can Butjosa: tancat de l’1 al 31 d’agost.

Casal Cal Jardiner: tancat de l’1 al 31 d’agost.

Cementiri municipal: tancat els diumenges i dilluns entre el 17 de juliol i el 12 de setembre. Durant aquest període restarà obert de dimarts a dissabte en l’horari habitual.

Centre Cultural Can Rajoler / Serveis Personals: tancat del 7 d’agost al 3 de setembre.

Escola de la Natura: tancada de l’1 al 31 d’agost.

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) - Plaça de la Vila: Obert tot el mes d’agost. Del 15 de juliol al 15 de setembre l’horari és de 9 a 14 h. Tardes tancat.

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) - Carrer Major: Tancat a l’agost. Del 15 de juliol al 15 de setembre l’horari és de 9 a 14 h.

Serveis Territorials: Tancat del 14 al 18 i durant les tardes del mes d’agost. La resta del mes estarà obert en l’horari habitual. 

Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez: tancat de l’1 d’agost a l’1 de setembre ambdós inclosos.

Oficina de Serveis Socials: durant el mes d’agost, l’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9h a 13 h. 

Piscina Municipal Miguel Luque: tancada de 31 de juliol al 15 d’agost per manteniment de les instal·lacions. Del 16 al 31 d’agost l’horari serà de dilluns a divendres de 8 a 21 h, i dissabtes i diumenges de 10 a 15 h.

Servei de Desenvolupament local i Ocupació, Comerç i Turisme: Tancat del 14 al 18 d’agost.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets