Parets organitza noves activitats per promoure la reutilització i conscienciar sobre la prevenció de residus

Dimecres, 15 de novembre de 2017 a les 00:00
Un any més, Parets del Vallès, se suma a les activitats programades en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 18 al 26 de novembre. La iniciativa té com a objectius organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, fomentar l’hàbit de reciclar, informar-ne de manera pràctica i fer pedagogia entre els escolars i el públic en general.

Com a part de la programació, l’Escola de la Natura promou un recull de fotografies fetes per pares i alumnes, on es podran veure estris i elements fets a partir de materials recuperats als quals se’ls ha donat un segon ús o una nova vida. L'activitat s'emmarca en la campanya de l'agencia de Residus de Catalunya, sota el nom "Dona-li una nova vida" i les fotografies es podran enviar a l’Escola de la Natura, que les exposarà a la web del centre.

Els mercats també seràn l’escenari de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, on els voluntaris i informadors hi seran presents per tal de detectar les mancances i les necessitats del paretans i les paretanes en matèria de recollida selectiva.

El “Boc’n’Roll” de nou a les escoles

Aquest curs, sota el lema "A Parets, de residus, ni una engruna", en una acció coordinada conjuntament pel Servei de Medi Ambient i el Servei d’Educació, es repartirà novament, als més de 600 alumnes de 1r curs de primària i 1r curs de la ESO, el “Boc’n’Roll”, un embolcall reutilitzable per portar entrepans. Enguany, a més, els 675 nens i nenes de p3, p4 i p5 de les escoles del municipi, rebran una carmanyola per portar el seu esmorzar.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26