Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa a Parets el joc lingüístic ‘Endevina-la!’

Es posa en marxa a Parets el joc lingüístic ‘Endevina-la!’

14/03/2018

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets i l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Associació de Serveis i Comerços de Parets, ASIC, posen en marxa “Endevina-la!”, un joc lingüístic que pretén promoure l’ús de la llengua catalana al comerç d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s’acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua.

La presentació i les normes per participar en el joc es donaran a conèixer durant la roda de premsa que tindrà lloc el pròxim dilluns, 19 de març, a les 12 h, als jardins Casal per a la Gent Gran de Ca n'Oms.

Arxivat a: Comerç i empresa
Acolliment civil Ca n'Oms