Portada > Actualitat > Notícies > El Punt d'Atenció a l'Emprenedor de Parets, escala 12 posicions en el rànquing d'altes del Termòmetre PAE de Barcelona

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor de Parets, escala 12 posicions en el rànquing d'altes del Termòmetre PAE de Barcelona

30/05/2018

Segons les darreres dades publicades per la Diputació de Barcelona, corresponents al primer trimestre de 2018, el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de l'Ajuntament de Parets del Vallès ha escalat 12 posicions en el rànquing d'altes del Termòmetre PAE de Barcelona, situant-se en el número 18 del 36 ens locals autoritzats que existeixen actualment.

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Parets va esdevenir punt PAE el maig de 2016 i, des d'aleshores, ha tramitat un total de 12 altes, 6 com a societats i 6 per a empresaris autònoms.

Els punts PAE permeten constituir Societats Limitades i autònoms mitjançant l'ús d'una plataforma en línia, que connecta amb els diferents organismes competents en el procés de constitució d'una empresa. Aquest sistema permet estalviar desplaçaments i gestions a la persona emprenedora que vol iniciar un negoci.

Els PAE públics (2016), tot i representar el 7,9% del total d'entitats que ofereixen el Servei a la província, donen d'alta al 60% de persones que utilitzen el Servei. Les empreses de la província de Barcelona, constituïdes l'any 2017 a través dels PAE van tenir un estalvi de 347.895 € aproximat de mitjana en el seu conjunt.

El Termòmetre PAE és una eina elaborada pel Servei de Teixit Productiu per tal d'informar de les dades d'activitat dels punts PAE i promoure la tramitació, gratuïta i telemàtica, de constitució d'empreses.

Arxivat a: Comerç i empresa
PAE logo img