Portada > Actualitat > Notícies > Creu Roja i Parets Solidari sumen pel voluntariat al municipi

Creu Roja i Parets Solidari sumen pel voluntariat al municipi

31/05/2018

Parets Solidari és el nom del nou projecte que, en estreta col·laboració amb Creu Roja, neix com a entitat al municipi. L’Associació té la voluntat de donar suport a la tasca de les persones voluntàries de Càritas en el nou model del banc d’aliments, que es convertirà pròximament en una nova botiga solidària, ‘El rebost de Parets’.

Un altre dels objectius de Parets Solidari és crear una xarxa de voluntariat amb Creu Roja, propera i compromesa, per donar suport a les persones que es troben soles o en situacions de vulnerabilitat: gent gran, persones nouvingudes... La relació entre Parets Solidari i Creu Roja es va crear amb la voluntat de sumar esforços per arribar al nombre més gran de persones i dur a terme projectes per a les paretanes i paretans.

Creu Roja aportarà els coneixements, la formació, l’experiència, els recursos i el suport logístic, mentre que Parets Solidari ajudarà a la captació de voluntaris per posar en marxa programes d’atenció per a persones del municipi.

Jornades de captació de voluntaris

Creu Roja i Parets Solidari faran pròximament una presentació del projecte i la captació de voluntaris per tal de trobar col·laboradors. Serà el dia 12 de juny, a les 18 h, a Ca n’Oms, i el 14 de juny, també a les 18 h, al Casal Can Butjosa.

D’altra banda, tothom que vulgui informar-se de les accions i en què consisteix aquest projecte, podran passar per les carpes informatives que s’instal·laran els dies 4 de juny, al mercat ambulant de l’Eixample o, el 6 de juny, al mercat del Camp de les Peces, al Barri Antic.

Arxivat a: Benestar social, Cooperació
Parets Solidari