Portada > Actualitat > Notícies > Segona edició del casal d’estiu jove a Cal Jardiner

Segona edició del casal d’estiu jove a Cal Jardiner

04/06/2018

Ja s’han obert les inscripcions per a la segona edició del casal d’estiu jove del Casal de joves Cal Jardiner. L’activitat va destinada a joves d’entre 12 i 17 anys, començarà el 25 de juny i s’allargarà fins al 20 de juliol, amb activitats de 9 a 13 h.

El preu del casal és de 50 € per setmana per als joves de Parets, i 90 € per setmana per als joves d’altres municipis. Les inscripcions es poden formalitzar al casal situat al carrer Montcau s/n, fins al dia 15 de juny.

Algunes de les activitats que es faran al casal seran esports, piscines, balls urbans, percussió, videojocs i sortides a la platja, al parc aquàtic Illa Fantasia o al parc d’atraccions Tibidabo.

A més d’aquestes sortides, el casal comptarà amb una temàtica centrada en l’aprenentatge de les noves tecnologies. Mitjançant activitats, els joves participants practicaran amb la creació de pàgines web o disseny d’imatge.

El regidor de Joventut, Miquel Pérez, es mostra molt satisfet perquè “durant tota la setmana el casal està ple de joves, i això demostra que el que s’està fent allà és força positiu”.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 573 72 00 o escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner