Portada > Actualitat > Notícies > Gent gran activa i participativa. Arriben les 29es jornades Els nostres avis

Gent gran activa i participativa. Arriben les 29es jornades Els nostres avis

11/06/2018

Parets del Vallès ret de nou homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les 29es Jornades Els nostres avis. L’objectiu de les jornades és posar en valor, donar veu i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi, amb l’organiotzació d’un ampli ventall d’activitats culturals, formatives i de lleure.

El tret de sortida de les jornades es farà aquest divendres, 15 de juny, a les 19 h, a la plaça del Dr. Trueta, amb una exhibició de country i ball en línia. Durant els dies posteriors, també es podran veure el campionat de petanca, una jornada de portes obertes de Txi Kung, o la celebració de la Revetlla de Sant Joan als diferents casals, entre d’altres.

Les setmana més intensa però, començarà el dilluns, 25 de juny, a les 17 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, amb l’obertura i inauguració de l’exposició de treballs manuals realitzats pels avis i àvies dels tres casals municipals per a la gent gran, seguit de l’espectacle de playback ‘La música és vida’, a càrrec del grup La il·lusió no té edat, que tindrà lloc a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

Els actes continuaran l’endemà dimarts 26 de juny, amb la final del campionat de petanca i una xocolatada a la residència Pedra Serrada. L’actuació de les classes de gimnàstica i ioga de Ca n’Oms, l’actuació de l’alumnat de la classes de sevillanes, Havaneres i cremat de rom, un recital poètic, bingo o ball amb el grup Cafè Trio, seran només algunes de les activitats programades els dies seguents, amb l’objectiu de fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació de la nostra gent gran en la comunitat.

Dissabte 30 de juny, el parc la Linera serà l’escenari de la tradicional trobada anual de puntaires que començarà a les 10 h. A les 12 h hi haurà sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadel.

Les jornades clouran diumenge 1 de juliol, amb una sortida en autocar a Calaf, i el tradicional dinar de germanor amb ball de cloenda.

Arxivat a: Gent Gran
Cloenda jornades 2010