Portada > Actualitat > Notícies > Parets se suma als actes del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Parets se suma als actes del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

27/06/2018

Demà dijous, 28 de juny, en el marc de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, Parets del Vallès se suma als actes de commemoració amb la lectura d’un manifest institucional que tindrà lloc a les 12 h, a la plaça de la Vila.

Durant tot el dia, també s'hissarà la bandera multicolor (símbol de l'alliberament LGTBI), en compliment a l’acord del ple on es declarava el municipi de Parets del Vallès respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de les lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contrària a la discriminació de les persones per raó de la seva opció i/o identitat sexual. 

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments, Societat
Orgull LGTBI