Aquest estiu no et quedis a casa! Vine a les Tardes joves de Cal Jardiner

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 00:00
En el marc de les activitats que el Servei de Joventut organitza al Casal Cal Jardiner, el pròxim mes de juliol tornen les ‘Tardes Joves’, que es faran entre el 3 i 26 de juliol, a partir de les 6 de la tarda.

Durant tot el mes s’han programat un seguit de tallers i activitats per a nens i joves a partir de 10 anys, per a les quals no cal fer inscripció prèvia. Algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta edició són un taller de posca, per aprendre a personalitzar roba i objectes; un taller de tatuatges de henna; un de maquillatge de fantasia, a càrrec de Sílvia García; una activitat d’elaboració de sucs naturals i batuts; i un taller de granissats naturals. A més dels tallers, es faran activitats amb jocs de taula i jocs d’aigua.

Totes les activitats incloses a les ‘Tardes Joves’ són gratuïtes. Per a més informació, es pot escriure un correu a caljardiner@parets.cat o trucar al 93 573 72 00.

Les ‘Tardes Joves’ és una iniciativa per a joves de Parets que s’emmarca dins del Pla Local de Joventut, desenvolupat per l’Ajuntament de Parets del Vallès amb l’objectiu de potenciar projectes i actuacions adequades a les necessitats reals dels joves del municipi. 

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:36