Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la jornada ‘Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals’

Parets acull la jornada ‘Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals’

28/06/2018

El pròxim dimarts 3 de juliol, a partir de les 9 h, la sala Bassart de la Cooperativa acollirà la jornada ‘Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals’, organitzada per l’Associació de Caps i Comandaments de Cossos de Seguretat Local del Vallès Oriental i Occidental (ACCCSVO2), amb el suport de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) i l’Ajuntament de Parets del Vallès.

La presentació inaugural de les jornades anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado,i del President de l’ACCPOLC, Conrado J. Fernández.

A les 9.15 h, es farà la ponència Actualització de resultats de l’estudi “Situacions reals de l’ús de l’arma de foc i la importància en la formació en aquest àmbit”, amb Manel Jovani, Sostinspector de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i Sotscap de l’Àrea d’Instructors de l’Escola de Policia de Catalunya; Jordi Vilardell, Dr. en Psicologia i coautor de l’estudi “Situacions reals de l’ús de l’arma de foc i la importància en la formació en aquest àmbit” i amb Manel Ruiz, Inspector en Cap de la Policia Local de Caldes de Montbui, que actuarà de moderador.

A partir de les 10.30 h, hi haurà una taula rodona sota el títol “Experiències en la formació de les armes de foc: vers un model complex i interdisciplinar”, en la qual intervindran Francesc Anguas, Sotsinspector de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts; David Berengueras, Sergent de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i Formador; Oscar Maiso i Caporal de Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i president de Cop’s Cave. La taula estarà moderada per l’Inspector en Cap PL de Parets del Vallès  Joan Pérez.

A les 12 h, tindrà lloc la ponència i demostració pràctica, “Les galeries virtuals de tir: una eina de futur per a la formació en l’ús de la força”, amb Daniel Guerrero, product manager de Tradesegur i Angel Fernández, Cap de la Policia Local de Altafulla. L’inspector en Cap de la PL de Gavà, Xavier Santajuliana, serà el moderador en aquesta ocasió. 

La cloenda de les jornades es farà a les 14 h, a càrrec de la Regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Parets del Vallès, Àfrica Martínez.

Arxivat a: Seguretat
Noves eines en l’ús de les armes de foc a les Policies Locals