Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació del servei de bus a l'Hospital de Mollet

Ampliació del servei de bus a l'Hospital de Mollet

16/07/2018

El passat dia 2 de juliol i a petició de veïnes i veïns de Parets, l’alcalde, Francesc Juzgado, va mantenir una reunió amb el Sotsdirector General de Transports de la Generalitat de Catalunya, Benjamin Cubuillo, per demanar l’ampliació dels horaris del bus que arriba a l’Hospital de Mollet.

Pocs dies després li van confirmar l’ampliació. Una mesura de la que es beneficiaran els usuaris, veïnes i veïns de Parets, i els de Mollet i Sta Perpetua de Mogoda. Juzgado va agrair “la bona acollida, comprensió i complicitat amb la Generalitat”. 

Els nous horaris entraran en vigor a partir del 12 de setembre i suposen l’ampliació als horaris habituals. S’afegeixen 2 torns més al vespre. 

En el cas de Parets els dos nous busos, els feiners de dilluns a divendres, sortiran a les 18.35 i a les 19.35 de la parada Av. Catalunya-Col·legi Lluís Piquer.

Arxivat a: Mobilitat
Bus