Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Industrial de Parets, un dels 10 projectes estratègics destacats del Vallès Oriental

El Consell Industrial de Parets, un dels 10 projectes estratègics destacats del Vallès Oriental

18/07/2018

La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona han fet públic l’informe anual on es fa un balanç de l'evolució econòmica del territori. L'informe també recull els 10 projectes estratègics més rellevants de cada comarca, entre els quals destaca el Consell Industrial de Parets del Vallès.

El Consell Industrial de Parets del Vallès va néixer l’any 2012 amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic i potenciar l’ocupació al municipi i a l’entorn. Està format per l’Ajuntament, agents econòmics i un centre tecnològic. El Consell Industrial és un òrgan de participació amb estratègies a curt, mitjà i llarg termini, totes dirigides cap a un model d’economia competitiva, renovada, generadora d’ocupació i benestar.

Per a l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, “aquest és també el reconeixement de l’esforç constant que des de l’Ajuntament es du a terme, per crear un marc de diàleg i de consens amb l’objectiu comú de generar ocupació i oportunitats al territori”.

Toni Fernández, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, afegeix que “el Consell Industrial és el reflex de les empreses que hi formen part, un segell de garantia, progrès i de referència en innovació, qualitat i desenvolupament. Tot en benefici de Parets i de les paretanes i els paretans”.

L’informe de la Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona també posa de manifesta que el Vallès Oriental és la comarca de la província de Barcelona on més va augmentar el teixit empresarial durant l’any 2017.

Arxivat a: Comerç i empresa
Consell Industrial